Σας ευχαριστώ όλους!

του Μάριου Μάντζου Έκλεισε χθες η ψηφοφορία που ήταν διαθέσιμη σε κάθε επισκέπτη του Φάουλ-Γκολ ώστε να συμμετέχει σε αυτή στο δεξί μέ...

του Μάριου Μάντζου
Έκλεισε χθες η ψηφοφορία που ήταν διαθέσιμη σε κάθε επισκέπτη του Φάουλ-Γκολ ώστε να συμμετέχει σε αυτή στο δεξί μέρος της σελίδας μας. Η ερώτηση αφορούσε το πώς άραγε βλέπετε εσείς οι αναγνώστες μας και πώς κρίνετε αυτό το blog. Ομολογώ ότι το αποτέλεσμα με συγκινεί πολύ και μου δίνει ιδιαίτερη χαρά.
Στατιστικά, το 80% των επισκεπτών κρίνει το blog ως εξαιρετικό, ενώ το 16% το θεωρεί αρκετά καλό. Από κει κι έπειτα, μόνο ένας επισκέπτης το χαρακτήρισε αδιάφορο, με την άποψή του σαφώς να είναι άκρως σεβαστή. Οι επιλογές "μέτριο" και "κακό" δεν ψηφίστηκαν από κανέναν.
Συνοπτικά, δηλαδή, το 96% των αναγνωστών του Φάουλ-Γκολ θεωρεί ότι βρισκόμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο ή και σε πολύ υψηλό, χωρίς όμως να μην παραδεχόμαστε κι εμείς ότι υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Καθημερινά, δουλεύουμε πάνω σε αυτό, στη βελτίωση. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βάλουμε ο καθένας ξεχωριστά ένα δικό του λιθαράκι, ένα κομμάτι στο "παζλ" της δημοσιογραφικής μας απόπειρας.
Αισθάνομαι υπόχρεος και σίγουρα τόσο εγώ, όσο και κάθε αναγνώστης του Φάουλ-Γκολ χρωστάμε πολλά στο Χρήστο, τον Πάνο και τον Φώτη. Οι κύριοι Γραβιάς, Νικολακόπουλος και Γιαννακόπουλος, λοιπόν, χωρίς να έχουν κανένα υλικό κέρδος, απλά και μόνο με την καλή τους την καρδιά και το έντονο πάθος γι' αυτό που κάνουν, με βοηθούν όλο και περισσότερο όχι μόνο με τα άρθρα τους, τα οποία κάνουν ανανεωμένο αέρα να πνέει στο blog, αλλά και με την πάλη που πραγματοποιούν σχετικά με την προώθηση και διεύρυνση της φήμης της αγαπημένης μας σελίδας. Πιστεύω ακράδαντα ότι χωρίς αυτά τα παιδιά το blog δε θα βρισκόταν εδώ που βρίσκεται. Τα βήματα θα ήταν χιλιόμετρα πιο μακριά, προς τα πίσω! Θέλω να τους ευχαριστήσω και τους τέσσερις έναν προς έναν. Και λέω τέσσερις γιατί σύντομα στην παρέα θα ενταχθεί και ο Κάρολος, ένα δικό μας παιδί από Καποδιστριακό μεριά, με περίσσιο πάθος για το ποδόσφαιρο και σωστές απόψεις, ένα παιδί που χάρη σε αυτό θα υλοποιηθεί η έκπληξη που ετοιμάζει το Φάουλ-Γκολ στους φίλους του. Ποια έκπληξη; Υπομονή, θα μάθετε σε λίγες μέρες.
Η στήριξη από τους αναγνώστες ή ακόμη κι από αυτούς που κάνουν μόνο ένα κλικ και τίποτε παραπάνω μπαίνοντας στον κόπο να μας επισκεφθούν είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσουμε τη "δουλειά" μας ακόμη πιο εντατικά, ακόμη πιο σκληρά. Το... γουστάρουμε αυτό που κάνουμε, δε λέω, αλλά αν δε μας διάβαζε κανείς, δε θα είχε και πολύ νόημα. Γι' αυτό, να ξέρετε κάτι που σας έχω πει πολλάκις. Είστε το όπλο του Φάουλ-Γκολ. 
Καλημέρα και Καλό Μήνα!

Μάριος Μάντζος

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item