Στο δρόμο του μεταξιού το "Τριφύλλι"

του Φώτη Γιαννακόπουλου Το δρόμο προς την Κίνα θα ακολουθήσει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για μια σειρά φιλικών, τα οποία θα διεξ...

του Φώτη Γιαννακόπουλου
Το δρόμο προς την Κίνα θα ακολουθήσει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για μια σειρά φιλικών, τα οποία θα διεξαχθούν στο Πεκίνο. Η ομάδα των "πρασίνων" θα βρεθεί εκεί για να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στο άνοιγμα που κάνουν οι ιθύνοντες την Euroleague στην πλούσια αγορά της Ασίας. Η επιλογή του Παναθηναϊκού έγινε με κριτήριο το ότι αποτελεί την πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Με την ευκαιρία του ταξιδιού αυτού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει και την περίπτωση του Ντεζούν Χαν, που από ό,τι φαίνεται απασχολεί τους "πράσινους", καθώς και άλλους παίκτες από την αγορά της Κίνας.
Στα μετεγγραφικά, μετά την απόκτηση του Μάικ Μπράμος και του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, καταβάλλονται προσπάθειες παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ η επιχείρηση ανανέωσης του Μπατίστ έπεσε στο κενό διότι ο Αμερικανός αποχώρησε για την Τουρκία. Με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για το ελληνικό μπάσκετ λόγω της οικονομικής κρίσης, οι "πράσινοι" προσπαθούν με χαμηλότερο badget να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Φώτης Γιαννακόπουλος

Related

Άρθρα Φώτη Γιαννακόπουλου 8631844207475996390

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item