Έναρξη συνεργασίας με Barcelonismo

Το Φάουλ-Γκολ ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα συμφωνία για συνεργασία με την ιστοσελίδα barcelonismo.gr . Το συγκεκριμένο site αποτελεί, ...

Το Φάουλ-Γκολ ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα συμφωνία για συνεργασία με την ιστοσελίδα barcelonismo.gr.
Το συγκεκριμένο site αποτελεί, όπως φανερώνει και το όνομά του, διαδικτυακό χώρο που απευθύνεται κυρίως στους Έλληνες φίλους της Μπαρτσελόνα. Πέραν των ειδήσεων της καταλανικής ομάδας, στο Barcelonismo συμπεριλαμβάνονται πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αφιερώματα, forum απόψεων, καθώς και άλλες εφαρμογές. Μία ματιά στην ιστοσελίδα τους αξίζει: www.barcelonismo.gr.
Οι κύριοι διαχειριστές του Φάουλ-Γκολ και του Barcelonismo, Μάριος Μάντζος και Νίκος Καραμάνος, ήρθαν σε επικοινωνία και μετά από διαπραγματεύσεις τριών ημερών κατέληξαν σε συμφωνία για τη συνεργασία των δύο ιστότοπων.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Φάουλ-Γκολ αναλαμβάνει προτάσεις και προγνωστικά για τους αγώνες του στοιχήματος της Ισπανίας, καθώς και κάποιων ευρωπαϊκών αγώνων. Η έμφαση, ωστόσο, θα δίνεται στο πρωτάθλημα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, ενώ δεν θα γίνονται προτάσεις για τους αγώνες της Ελλάδας.
Από τη μεριά του Φάουλ-Γκολ, θα υπάρξει προσπάθεια διαφήμισης και προώθησης του Barcelonismo, σε πρώτη φάση, χωρίς να αποκλείεται διεύρυνση των όρων συμφωνίας στο μέλλον.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας τους ανθρώπους του Barcelonismo και να εκφράσουμε τη μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση, που θα συνεργαστούμε μαζί τους.

Foulgoal-Barcelonismo cooperation

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item