Είμαστε και πάλι κοντά σας!

Αγαπητοί μας αναγνώστες, Η επιστροφή του "Φάουλ-Γκολ" είναι πλέον γεγονός! Μετά από απουσία τριών μηνών, τόσο λόγω των καλοκ...

Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Η επιστροφή του "Φάουλ-Γκολ" είναι πλέον γεγονός! Μετά από απουσία τριών μηνών, τόσο λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, όσο και εξ αιτίας προσωπικών λόγων του καθενός, το αγαπημένο σας blog είναι και πάλι εδώ.
Όχι απλά επιστρέφουμε, αλλά έχουμε ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά. Η δημοσιογραφική ομάδα του "Φάουλ-Γκολ" παραμένει σταθερή. Μάριος Μάντζος, Χρήστος Γραβιάς, Πάνος Νικολακόπουλος και Φώτης Γιαννακόπουλος εξακολουθούν να είναι η... αγία τετράδα του blog, ενώ στα σχέδια βρίσκεται και η προσθήκη ακόμη περισσότερων ανθρώπων στο έμψυχο δυναμικό μας.
Ούτως ώστε να έχετε μία εικόνα για το τι θα ακολουθήσει τη φετινή σεζόν στο "Φάουλ-Γκολ", η ανάρτηση των άρθρων αναμένεται να είναι πιο άμεση, με όλους τους συντάκτες να έχουν τη δικιά τους πρόσβαση στο blog, ενώ ο καθένας μας προβλέπεται να έχει τη δική του στήλη, όπως οι λατρεμένες "επάλξεις" του Χρήστου Γραβιά.
Θα θέλαμε πολύ να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξή σας, αλλά και το κίνητρο που μας δίνετε με την ανυπομονησία σας για την επιστροφή του "Φάουλ-Γκολ". Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε κι εσείς να στέλνετε τις απόψεις σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση marmantzos20@gmail.com κι εμείς με τη σειρά μας θα δημοσιεύουμε τα άρθρα σας. Ελπίζουμε να σας κρατήσουμε υγιή συντροφιά κατά τη φετινή σεζόν. See you on board!

Μάριος Μάντζος

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item