ΦΑΟΥΛ-ΓΚΟΛ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!

του Πάνου Νικολακόπουλου Ναι, αναγνώστες και αναγνώστριες του "Φάουλ-Γκολ", η υπόσχεσή μας για δυναμική επιστροφή στην αθλητικ...

του Πάνου Νικολακόπουλου
Ναι, αναγνώστες και αναγνώστριες του "Φάουλ-Γκολ", η υπόσχεσή μας για δυναμική επιστροφή στην αθλητική επικαιρότητα είναι γεγονός! Μπορεί το τελευταίο άρθρο μας να ήταν στις 12 Ιουλίου, μπορεί το καλοκαίρι να μας αποδιοργάνωσε και να μας πήρε τα μυαλά, αλλά πλέον, αφού γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και αράξαμε αρκετά όλο αυτό τον καιρό. Ήρθαμε ξανά στο φως της δημοσιότητας, ώστε να σας ενημερώνουμε έγκαιρα, αλλά και να σχολιάζουμε τα αθλητικά τεκταινόμενα της χώρας και όχι μόνο, με αντικειμενικότητα και υπεύθυνη άποψη! Οι Γραβιάς, Γιαννακόπουλος, Ρουμελιώτης, Κάρολος, Νικολακόπουλος και ο αρχιτέκτων αυτού του blog Μάριος Μάντζος θα τα λένε από τις δημοσιογραφικές επάλξεις και δεν θα αφήσουν κανένα σημαντικό θέμα ασχολίαστο. Από σήμερα όλοι εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να καλύπτουμε όλες τις προσδοκίες σας. Σίγουρα, θα υπάρξουν και εκπλήξεις μέσα στη χρονιά, άλλωστε η περσινή συνολική προσπάθεια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σας ευχαριστούμε όλους μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, που μας διαβάζατε και πατάγατε απλά ένα... like για εμάς στο facebook. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον αδερφό μας Μάριο Μάντζο, ο οποίος κάνει ένα σημαντικό βήμα στο όνειρο του, και ίσως φέτος να μην γράφει αρκετά στο blog, αλλά οι ποδοσφαιρικές του απόψεις θα στολίζουν συχνά- πυκνά το blog μας! 
Επίσης, θα θέλαμε να μας στέλνετε τις απόψεις σας και τα σχόλια σας στη σελίδα μας στo facebook (http://www.facebook.com/foulgoal), ώστε να κάνουμε διάλογο και να σχολιάζουμε όλοι μαζί την αθλητική επικαιρότητα! Να ξέρετε, ότι εσείς μας δίνετε δύναμη να γράφουμε και να συνεχίζουμε το έργο μας! 
Αρκετά όμως με τα λόγια, ώρα για σκληρή δουλειά και αθλητική ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε! 
Επιστρέψαμε και σας Περιμένουμε!!! 

Φάουλ-Γκολ: Άποψη χωρίς Δισταγμό 
Πάνος Νικολακόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item