Σας καλωσορίζουμε στο FORUM μας | foulgoal.forumgreek.com

Η οικογένεια του "Φάουλ-Γκολ" βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη δημιουργία FORUM του αγαπημένου μας blo...

Η οικογένεια του "Φάουλ-Γκολ" βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη δημιουργία FORUM του αγαπημένου μας blog, που πριν από λίγη ώρα βρίσκεται σε λειτουργία στη διεύθυνση www.foulgoal.forumgreek.com.
Βλέποντας πλήθος ανθρώπων να μας στηρίζει σε καθημερινή βάση και με έντονη προθυμία για ενεργή συμμετοχή στην προσπάθειά μας, προχωρήσαμε στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Στόχος μας είναι, κυρίως, η απόλυτη ελευθερία έκφρασης από εσάς και φυσικά η άμεση επαφή μεταξύ υμών και ημών σε ένα υγιές διαδικτυακό περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνετε σχεδόν όλο το παιχνίδι της άποψης στα χέρια σας και, όχι μόνο θέλουμε, αλλά πρέπει να είστε εκεί. Η γνώμη σου έχει ισχύ!

Πώς να γραφτώ;
Σας περιμένουμε εκεί. Η εγγραφή στο forum είναι, εκτός από μία δωρεάν διαδικασία, κάτι απολύτως εύκολο. Κάτω ακριβώς από την κεφαλίδα (banner) του forum υπάρχει μία σειρά από συνδέσμους με μπλε γράμματα (φόρουμ, calendar, συχνές ερωτήσεις κλπ). Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "εγγραφή" και να προχωρήσετε με άνεση στη δημιουργία προφίλ. Θα ακολουθήσει η γνωστή σε όλους διαδικασία επιβεβαίωσης του e-mail που θα δώσετε και στη συνέχεια θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να θέτετε τις απόψεις σας στο forum μας.

Ελπίζουμε όλα να πάνε κατ' ευχήν και η συνεργασία μας (και) σε επίπεδο forum να είναι άκρως επιτυχημένη. Σας περιμένουμε! Καλή πλοήγηση!

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item