Ο Πασαδόρος | Αφήστε την ΑΕΚ ήσυχη!

του Φώτη Γιαννακόπουλου Από τη Γαλλία και από κει... σε ολόκληρο τον κόσμο έγινε γνωστή η δεινή οικονομική κατάσταση της "κιτρινό...

του Φώτη Γιαννακόπουλου

Από τη Γαλλία και από κει... σε ολόκληρο τον κόσμο έγινε γνωστή η δεινή οικονομική κατάσταση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, μέσω ενός δημοσιεύματος της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe". Αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει ούτε ένα ξενοδοχείο για τους παίκτες, η εφημερίδα καυτηριάζει με το χειρότερο τρόπο τα οικονομικά της ΑΕΚ. Αν και το σχόλιο δεν είναι αλήθεια, αφού οι παίκτες των "κιτρινόμαυρων" αποφάσισαν από κοινού με τον προπονητή, Λίνεν, να μη διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο για να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα για παίκτες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η δυσφήμιση της ομάδας είναι τεράστια. Το σχετικό άρθρο, το όποιο κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή, απεικονίζει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παυλή, και αναφέρει συνοπτικά, πως ένας μεγάλος σύλλογος όπως η ΑΕΚ, με 11 πρωταθλήματα Ελλάδος, βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος (με μια μόνο νίκη επί του Πλατανιά) και με τα χρέη και τις οφειλές διογκώνονται συνεχώς.

Στα σαρκαστικά, όμως, σχόλια της συγκεκριμένης εφημερίδας δεν διάβασα πουθενά κανένα σχόλιο για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ. Ένα ξεκίνημα δύσκολο (άλλωστε το λέει και ο λαός, "κάθε αρχή και δύσκολη"), ωστόσο ένα ξεκίνημα-επένδυση για το μέλλον. Επένδυση, όμως, πώς; Επένδυση διότι το φετινό ρόστερ της ομάδας βασίζεται κατά κόρον σε νέους και Έλληνες παίκτες. Παίκτες που θα στελεχώσουν αργότερα την ΑΕΚ και ίσως και την Εθνική μας. Με έναν νέο προπονητή, το Γερμανό Λίνεν, ο σύλλογος προσπαθεί να ορθοποδήσει. Απομένει να δούμε αν θα τα καταφέρει στη συνέχεια. Το ζήτημα είναι όμως όλοι να στηρίξουν αυτήν την ιστορική ομάδα και να συμβάλλουν καθοριστικά στην πορεία της. Θα δούμε λοιπόν αν η Ένωση θα τα καταφέρει να φτάσει ξανά ψηλά!

Φώτης Γιαννακόπουλος

Related

Άρθρα Φώτη Γιαννακόπουλου 6659527868225169921

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item