Συνεργασία με το sportsioannina.gr

Η οικογένεια του Φάουλ-Γκολ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ιστοσελίδα  www.sportsioannina.gr . Έπειτα από πενθήμερες διαβουλε...

Η οικογένεια του Φάουλ-Γκολ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ιστοσελίδα www.sportsioannina.gr. Έπειτα από πενθήμερες διαβουλεύσεις, και με καλή θέληση εκατέρωθεν, οριστικοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ η συμφωνία.
Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διαφημιστικό χαρακτήρα, σε πρώτη φάση, με το Φάουλ-Γκολ να φιλοξενείται στη σελίδα "Links" που αναγράφεται στο πάνω μέρος του Sports Ioannina, αλλά και το εν λόγω site να διαφημίζεται στην αντίστοιχη σελίδα "Σύνδεσμοι" του blog μας.
Το sportsioannina.gr αποτελεί το πληρέστερο αθλητικό portal της Ηπείρου, φιλοξενώντας τα νέα των ομάδων της Περιφέρειας, από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι και το ποδόσφαιρο γυναικών. Μία ξεχωριστή ιστοσελίδα, που όμοιά της δεν υπάρχει για την Ήπειρο, με πάρα πολύ ενδιαφέρον και συνεχή ροή ειδήσεων.
Με τη σειρά μας, ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του sportsioannina.gr για την αποδοχή της πρότασής μας. Είναι τιμή και μεγάλη χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν. Ευχόμαστε να έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item