Ο Πασαδόρος | Κάτι παραπάνω από οπαδοί...

του Φώτη Γιαννακόπουλου  Πήραν την ομάδα, κατά κάποιο τρόπο "στα χεριά τους". Ο λόγος για τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ,...

του Φώτη Γιαννακόπουλου 
Πήραν την ομάδα, κατά κάποιο τρόπο "στα χεριά τους". Ο λόγος για τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, την ORIGINAL 21. Οι οργανωμένοι της "Ένωσης", συνειδητοποιώντας την τραγική οικονομική κατάσταση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και εκτιμώντας, παράλληλα, τον άνισο αγώνα, στον οποίο προσπαθούν να τα καταφέρουν οι "πιτσιρικάδες" του Λίνεν, μάζεψαν 3.500 ευρώ, περίπου. Το ποσό αυτό θα διατεθεί στους νέους παίκτες, προκειμένου να περάσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, τις διακοπές τους. 
Η κίνηση αυτή της ORIGINAL 21, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πως, αν και η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, εκείνοι θα είναι εκεί για να συνεισφέρουν και να φωνάζουν για την "αρρώστια" τους. Ειδικά, σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, το εγχείρημά τους αποκτά μεγάλη αξία. Βέβαια, και οι παίκτες της ομάδας ανταπέδωσαν την κίνηση των οπαδών και, με σχετική ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν θερμά, δηλώνοντας πως θα τους το ανταποδώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Μια ιστορική ομάδα, όπως η ΑΕΚ, δεν αξίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να αποχαιρετά το Κύπελλο τόσο νωρίς. Είναι ώρα (αν και έχουν καθυστερήσει πολύ), οι διοικούντες να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το σύλλογο από τη δικιά του "φυλακή". 
Συγχαρητήρια στους οπαδούς της ORIGINAL για την κίνηση αυτή.

Φώτης Γιαννακόπουλος

Related

Άρθρα Φώτη Γιαννακόπουλου 8108917689647015539

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item