Στο δικαστήριο ο Μέσι με κατηγορίες για φοροδιαφυγή

Γράφει η Ιωάννα Βίντο Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κάνει μία από τις γνωστές του τρίπλες. Ως εκ τούτου, ο Λιονέλ Μέσι θα αναγκαστεί να...

Γράφει η Ιωάννα Βίντο
Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κάνει μία από τις γνωστές του τρίπλες. Ως εκ τούτου, ο Λιονέλ Μέσι θα αναγκαστεί να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, που τον "βαρύνουν".
Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρσελόνα κλήθηκε να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 17 Σεπτεμβρίου. Έπειτα από έρευνα, οι ισπανικές αρχές διαπίστωσαν πως υπάρχουν σοβαρές παραλείψεις στα εισοδήματα που δήλωνε ο ποδοσφαιριστής το διάστημα 2006-2009. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο πατέρας του, καθώς οι Ισπανοί εκτιμούν πως το ύψος της φοροδιαφυγής τους ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ!
Ο Μέσι θα απολογηθεί και το δικαστήριο θα κρίνει αν η υπόθεση θα πρέπει να προχωρήσει σε δίκη. Αν καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή εξαετούς φυλάκισης, κάτι που σημαίνει πως θα αναγκαστεί να καταβάλει το εξαπλάσιο ποσό από εκείνο που απέκρυψε, προκειμένου να μην βρεθεί πίσω από τα κάγκελα.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο ποδοσφαιριστής και ο πατέρας του προσπάθησαν να αποφύγουν τη φορολογία, πουλώντας τα δικαιώματα του παίκτη μέσω εταιριών στο εξωτερικό.

Ιωάννα Βίντο

Related

φοροδιαφυγή 1848040069732624677

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item