Τίτλοι τέλους για Ζαγοράκη - Λίλη;

ΜΠΑΛΑ ΜΕ... ΤΑΚΟΥΝΙ της Ιωάννας Βίντο Πριν από ένα μήνα, η Ιωάννα Λίλη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλο...

ΜΠΑΛΑ ΜΕ... ΤΑΚΟΥΝΙ
της Ιωάννας Βίντο
Πριν από ένα μήνα, η Ιωάννα Λίλη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης να απέχει από τον τρόπο ζωής που ακολούθησε τα τελευταία επτά χρόνια, μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Μία είδηση που έσκασε σα "βόμβα" και προκάλεσε το ενδιαφέρον και την όχι ευχάριστη έκπληξη στον κόσμο του lifestyle.


Σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, αυτό που έκανε το μοντέλο να πάρει αυτή την απόφαση ήταν η αβάσταχτη πίεση που έχει υποστεί προκειμένου να ακολουθήσει πιστά ένα αυστηρό πρόγραμμα το όποιο της επιβλήθηκε, αλλάζοντας εντελώς τον εαυτό της και το lifestyle της στο δρόμο για τη... Ζαγοράκειο ζωή. 

Οι καυγάδες, ζωηροί και βίαιοι (!) μάλιστα, είχαν αρχίσει να είναι όλο και πιο συχνοί, ενώ ο τελευταίος τους μάλλον ήταν και εκείνος που έγραψε τον επίλογο. Όλα  συνέβαλαν καθοριστικά στο να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. 

Σύμφωνα με τους γείτονες του ζευγαριού, η Ιωάννα δεν ξαναεμφανίστηκε στη μεζονέτα στην οποία διέμεναν από τότε που αποφάσισε να φύγει. Ίσως ο Θοδωρής Ζαγοράκης περάσει μόνος του τα γενέθλια του στις 27 Οκτωβρίου. 

Κανείς πάντως δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως η απόφασή της είναι οριστική. Το γεγονός ότι έκαναν κάποιες λίγες κοινές εμφανίσεις μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ η Ιωάννα είχε ήδη φύγει από τη μεζονέτα, αφήνει περιθώριο επανασύνδεσης του ζευγαριού, εκτός αν έγιναν για να μην διαρρεύσει ακόμα η είδηση του οριστικού χωρισμού τους. 

Ιωάννα Βίντο

Related

χωρισμός 839901739550633796

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη
item