Δημ. Γιαννακόπουλος: Όλα δικά του!

του Φώτη Γιαννακόπουλου Σε απόλυτο αφεντικό τείνει να εξελιχθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά το τμήμα το...

του Φώτη Γιαννακόπουλου
Σε απόλυτο αφεντικό τείνει να εξελιχθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά το τμήμα του μπάσκετ θέλει να εμπλακεί τόσο στην ΠΑΕ όσο και στον Ερασιτέχνη. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και όλα θα κριθούν στο αυριανό ραντεβού ανάμεσα σε Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο.
Το σημαντικό είναι πως υπάρχει διάθεση για συζήτηση και από τις δύο πλευρές, τόσο δηλαδή από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ όσο και από τον υποψήφιο επενδυτή Γιαννακόπουλο.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Γιαννακόπουλος έχει συμφωνήσει με κινεζικές εταιρείες-κολοσσούς της παγκόσμιας αγοράς. Οι καλές σχέσεις που έχει αποκτήσει το "τριφύλλι" με τη χώρα του μεταξιού φαίνεται πως θα ωφελήσουν τους ''πράσινους'', αφού τα ποσά που ακούγονται πως θα επενδυθούν είναι υπέρογκα για την ελληνική οικονομία σήμερα, άσχετα αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κατευνάσει τον ενθουσιασμό.

Οι υπογραφές διαρρέεται πως έχουν "πέσει" και το πλάνο αφορά στην αγορά όλου του Παναθηναϊκού. Όπως, όμως, τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, οποιαδήποτε ανάμειξη υπάρξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε καμιά των περιπτώσεων δεν θα εγκαταλείψει το μπάσκετ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ελπίζοντας να υπάρξει θετική έκβαση, τελικά.

Φώτης Γιαννακόπουλος

Related

Παναθηναϊκός 6430909414009657661

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη

Rock 'n' Ball

Rock 'n' Ball
Πίστευε και μή ερεύνα...

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSFEED ΜΑΣ

item