Ο Ατρόμητος είναι πλέον μία μεγάλη ομάδα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ  Το χθεσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αποτελούσε ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ατρόμητο . Μία αληθινή πρόκ...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ 
Το χθεσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αποτελούσε ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ατρόμητο. Μία αληθινή πρόκληση. Όχι μόνο επειδή μία νίκη στο γήπεδο αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έμενε στην ιστορία ως ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά και επειδή η έκβαση του αγώνα θα έδειχνε ουσιαστικά κατά πόσο ο Ατρόμητος είναι ομάδα με χαρακτήρα και κότσια.


Το διπλό του "αστεριού" ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό τρίποντο. Ήταν μία απόδειξη (ακόμη μία) ότι ο Ατρόμητος αποτελεί πλέον με κάθε σιγουριά μία μεγάλη ελληνική ομάδα.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός σίγουρα συνετέλεσε στο σημερινό 1-2, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. 

Σταθερά, κάθε χρόνο, βήμα-βήμα, "χτίζεται" κάτι μεγάλο στο Περιστέρι. Με τον αμανέ χαμηλά, αλλά τον πήχη ψηλά, ο Ατρόμητος έχει ενταχθεί για τα καλά, με το "σπαθί" του, στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στέκομαι πολύ στο χθεσινό αποτέλεσμα καθώς τέτοια ματς είναι που δείχνουν τι "καρύδια" έχει μία ομάδα. Με "καυτή" την ανάσα του Παναθηναϊκού, σε ένα αληθινό ντέρμπι 3ης θέσης, ο Ατρόμητος πήρε παλικαρίσια τη νίκη, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0, μέσα σε ένα γήπεδο όπως της Λεωφόρου. Μεγάλο αποτέλεσμα!

Ξέρεις, αν έχανε χθες, δεν θα ήταν λίγοι εκείνοι που θα έλεγαν ότι ο Ατρόμητος είναι "κότα" στα μεγάλα ματς. Τώρα, τους έκανε να μην έχουν τι να πουν.

Και επιτέλους, ας σταματήσει αυτό το πράγμα στα sites και τις εφημερίδες. Όλοι ασχολούνται με το τι φταίει για την προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού. Ε, ψιτ, άλλος νίκησε παιδιά...

Related

ποδόσφαιρο 1869075719907157783

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη

Rock 'n' Ball

Rock 'n' Ball
Πίστευε και μή ερεύνα...

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSFEED ΜΑΣ

item