Άραγε, τι Μουντιάλ θα είναι αυτό;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ  Νομίζω ότι το πράγμα έχει φτάσει σε απροχώρητο στάδιο. Βρισκόμαστε μόλις έξι μήνες χονδρικά πριν από την έν...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ 
Νομίζω ότι το πράγμα έχει φτάσει σε απροχώρητο στάδιο. Βρισκόμαστε μόλις έξι μήνες χονδρικά πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και ενώ θα έπρεπε τα πάντα να μετρούν αντίστροφα στη "χώρα του καφέ", το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο.

Μία διακόπτονται οι εργασίες σε γήπεδο λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, μία γκρεμίζονται οροφές, μία σκοτώνονται άνθρωποι στο χτίσιμο. Ήρθε τώρα και το νερό που στάζει στο γήπεδο να βάλει ακόμη ένα κερασάκι στην, όπως δείχνει, ατελείωτη... τούρτα.

Το "Μανέ Γκαρίντσα" κόστισε συνολικά 360 εκατ. ευρώ στους Βραζιλιάνους (περίπου 1,2 δισ. ρεάλ Βραζιλίας) και περιμένει αγώνες του Μουντιάλ με... ανοιχτές τις αγκάλες. Το να μπάζει νερά ωστόσο μία τόσο ακριβή κατασκευή, όσο να 'ναι προβληματίζει τους πάντες.

Και απορεί κανείς τι θα γίνει το καλοκαίρι. Η ευχή είναι φυσικά οι Βραζιλιάνοι να αποδειχθούν άψογοι διοργανωτές. Με τα συνεχή όμως προβλήματα χάνουν πολλούς πόντους. Είναι ανεκδιήγητο όχι μόνο το ότι υπάρχουν, αλλά το ότι παρουσιάζονται ελάχιστους μήνες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Είχαν όλη την άνεση δική τους από το 2007. Φτάσαμε 2014. Ε, ήμαρτον...

Related

ποδόσφαιρο 2603226736907736629

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη

Rock 'n' Ball

Rock 'n' Ball
Πίστευε και μή ερεύνα...

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSFEED ΜΑΣ

item