"Έφυγε" ο θρυλικός αδεσποτούλης του Αμαρουσίου

Ο αδεσποτούλης Σωτηράκης, το πιο δημοφιλές σκυλί του Αμαρουσίου, απεβίωσε σε ηλικία 20 ετών, που ισοδυναμεί με 94 ανθρώπινα χρόνια ζωής.  ...

Ο αδεσποτούλης Σωτηράκης, το πιο δημοφιλές σκυλί του Αμαρουσίου, απεβίωσε σε ηλικία 20 ετών, που ισοδυναμεί με 94 ανθρώπινα χρόνια ζωής. Για εμάς που ζούμε στα Βόρεια Προάστια, ο αδεσποτούλης του Αμαρουσίου μας ήταν αρκετά γνωστός. Σαν... πορτιέρης μόλις έβγαινες από το σταθμό του ηλεκτρικού. 

Ήταν ένα από τα λίγα αδέσποτα σκυλιά που κέρδισαν την αγάπη πολλών ανθρώπων. Η... στρουμπουλή του εμφάνιση εξάλλου τα μαρτυρά όλα. Τον τάιζαν και με το παραπάνω.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών (94 ανθρώπινα χρόνια!) στο κτηνιατρείο του Αντώνη Λιονάκη που βρίσκεται κοντά στη Φιλοθέη, ο οποίος προς τιμήν του προσφέρθηκε μόνος του να φροντίσει τον Σωτηράκη τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Ο Σωτηράκης "έφυγε" ήσυχος, χωρίς ποτέ να πέσει στην παγίδα της φόλας, κερδίζοντας την αγάπη πολλών κατοίκων του Αμαρουσίου και γενικότερα των Βορείων Προαστίων. Αγάπη της οποίας άλλα αδέσποτα στερούνται και με το παραπάνω.

Σημ.: Την είδηση του θανάτου του Σωτηράκη μετέδωσε η φιλόζωη κάτοικος του Αμαρουσίου, Πέννυ Δαμιανού, μέσω του zoosos.gr.

Μάριος Μάντζος

Related

Social Spy 8635176552564249439

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

FACEBOOK

TWITTER

WEB TV


Αποκλειστική συνέντευξη του ψυχοθεραπευτή Ιάκωβου Σιανούδη

Rock 'n' Ball

Rock 'n' Ball
Πίστευε και μή ερεύνα...

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSFEED ΜΑΣ

item