Το ελληνικό Μαρακανά βρίσκεται... στο Πέραμα! (pics)

Το «Τhe Columnist» σας παρουσιάζει την σχολή ποδοσφαίρου «Περαμαρακανά», η οποία έχει καταφέρει να διακριθεί και να κλέψει τις εντυπώ...Το «Τhe Columnist» σας παρουσιάζει την σχολή ποδοσφαίρου «Περαμαρακανά», η οποία έχει καταφέρει να διακριθεί και να κλέψει τις εντυπώσεις, με το σπουδαίο έργο το οποίο παράγει.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ 

Το να ασχολείσαι με ταλέντα και μάλιστα ν’ προσπαθείς να τα αναδείξεις σε κορυφαίο επίπεδο, δεν είναι ποτέ μία εύκολη ενασχόληση. Υπάρχει μία Ακαδημία ποδοσφαίρου, όμως, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την τεχνογνωσία που παρέχει στα νέα παιδιά, που έχουν όρεξη ν’ ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα. Ο λόγος, λοιπόν, για το... «Περαμαρακανά»!

Πρόκειται για την σχολή ποδοσφαίρου που στεγάζεται στην περιοχή του Περάματος, φιλοξενώντας στις τάξεις της ακατέργαστα «διαμάντια». Ο τρόπος λειτουργίας και τ’ αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ενώ δεν είναι τυχαίο, ότι υπάρχει αποκλειστική συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός! Η οποία και παρακολουθεί την πορεία/εξέλιξη των παιδιών στο προάστιο του Πειραιά, σε σταθερή βάση.

Η ιδέα της ίδρυσης του «Περαμαρακανά» ανήκει στον Γιάννη Μαρκόγλου, που είναι ο πρόεδρος της Ακαδημίας κι αυτός, ο οποίος είδε το όραμά του να γίνεται πράξη. Και σήμερα, θα πρέπει νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να ασχοληθεί με το χώρο. Όπως προαναφέραμε, η δουλειά που γίνεται στο Πέραμα ξεχωρίζει. Κι αυτό δεν συμβαίνει τυχαία. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και παρέχεται η κατάλληλη γνώση (σ.σ. μέσω της προπόνησης) σε νεαρά παιδιά, με στόχο να έχουν ένα λαμπρό μέλλον και να κάνουν το βήμα παραπάνω στη ζωή τους.

Προπονητής; Ο μετρ του είδους Μπόμπαν Στογιάνοβιτς! Ο Σέρβος τεχνικός, τον οποίο σας παρουσιάσαμε πρόσφατα μέσα από το «The Columnist», σπαταλά πολλές εργατοώρες στο γήπεδο καθημερινα κι έχει τον τρόπο, να βγάζει τον καλύτερο εαυτό στα μικρά ταλεντάκια.

Οι σχολές ποδοσφαίρου παίζουν κομβικό ρόλο στην διάδοση του αθλήματος σε κάθε γειτονιά. Ακαδημίες όπως το «Περαμαρακανά» μπορούν να φιλοξενήσουν παιδιά και να τους παρέχουν ό,τι ακριβώς απαιτείται, προκειμένου να γίνουν σωστοί αθλητές και άνθρωποι. Διότι αυτά τα δύο, ανέκαθεν, πάνε μαζί!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη σχολή ποδοσφαίρου «Περαμαρακανά»:Related

υποδομες 4925958508813931199

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ

ΑΡΘΡΟ
"Η κρίση του κορωνοϊού και η ανάγκη για μία Συνθήκη επανίδρυσης της ΕΕ"

FACEBOOK

TWITTER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSFEED ΜΑΣ

item