Ο Άγγελος Χαριστέας στο "The Columnist"

Το να κάνεις κάτι συνηθισμένο τις περισσότερες φορές δεν σου προσφέρει τα αναμενόμενα, ακριβώς διότι υπάρχουν πολλοί σαν εσένα. Όταν ό...


Το να κάνεις κάτι συνηθισμένο τις περισσότερες φορές δεν σου προσφέρει τα αναμενόμενα, ακριβώς διότι υπάρχουν πολλοί σαν εσένα. Όταν όμως ξεφεύγεις από την πεπατημένη, ξεχωρίζεις και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ξεκάθαρα με το μέρος σου. Ο Άγγελος Χαριστέας, ο άνθρωπος που με το γκολ του στις 4 Ιουλίου 2004 χάρισε το θρυλικό Πανευρωπαϊκό στη χώρα μας, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και τρία χρόνια και από τη Δευτέρα έχει πλέον ανοίξει νέα, επιχειρηματική καριέρα, κάνοντας ακριβώς αυτό: ξεφεύγοντας από την πεπατημένη.

Τα πολλά λόγια δεν του αρέσουν. Είναι λιτός και ουσιαστικός. Εξάλλου και ο ίδιος παραδέχεται ότι μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει και όχι απλά και μόνο για να το κάνει. Στην παρούσα φάση, είχε κάτι να πει και επέλεξε να το κάνει στο "The Columnist" και τον Μάριο Μάντζο.

Η επιχείρηση του Χαριστέα ονομάζεται "Athletic Barbers". Πρόκειται για ένα ανδρικό κομμωτήριο, που στεγάζεται στη Λεωφόρο Καραμανλή 162 στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερα διαμορφωμένο και διαρρυθμισμένο χώρο, ο οποίος έχει έντονο αθλητικό τόνο. Κάδρα με αθλητικά στιγμιότυπα, αγωνιστικές εμφανίσεις παικτών και άλλα πολλά στολίζουν το χώρο του κομμωτηρίου, τον οποίο οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν και διαφορετικά, παρακολουθώντας αθλητικά γεγονότα τηλεοπτικά, πίνοντας και τον καφέ τους. Μία πρωτότυπη επιχείρηση, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λοιπές πληροφορίες στη σελίδα του Athletic Barbers στο Facebook: www.facebook.com/athleticbarbers


"Επιλέχτηκα να γίνω το πρόσωπο της Athletic Barbers όχι γιατί έχω κάποια σχέση με το barbers αλλά με το athletic λόγω παρελθόντος. Η ενασχόλησή μου με αυτό το ξεκίνημα μου δίνει τη δυνατότητα να έρθω πάλι σίγα-σιγά σε επαφή με νέους ανθρώπους που έχουν ωραίες ιδέες και απλά εγώ έκανα την αρχή. Κατ' αρχάς, εύχομαι να αρέσει στον κόσμο γιατί φτιάχτηκε με πολύ μεράκι από απλούς ανθρώπους με όνειρα. Κάθε καινούργιο ξεκίνημα θέλει προσπάθεια καθημερινή. Έτσι άλλωστε ξεκίνησα και εγώ, με πολλή δουλειά, υπομονή και έκανα καριέρα στο ποδόσφαιρο", μας είπε αρχικά ο Άγγελος Χαριστέας.

"Το σημερινό ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός αυτή τη στιγμή συμβαδίζει με την εικόνα. Βλέπω μικρά παιδάκια στα γήπεδα ακαδημιών να προσέχουν το μαλλί τους, το σορτς, τη φανέλα κλπ. Θέλουν να αισθάνονται ωραία με τον εαυτό τους αλλά και ποιος δεν θέλει;", πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στο κατά πόσο θεωρείται ρίσκο το επιχειρηματικό άνοιγμα σε τέτοιες εποχές και εκείνος τόνισε: "Πιστεύω ότι πάντα είναι καιρός για επενδύσεις. Αρκεί αυτό που πας να κάνεις να το πιστεύεις και να το υποστηρίζεις. Αν δεν συμβαίνει αυτό, δεν το κάνεις".

Η κλήρωση του Euro και η Εθνική

Το "χρυσό" γκολ στη Λισσαβόνα εκείνο το ιστορικό βράδυ του Ιουλίου είναι αδύνατο να ξεχαστεί. Το όνομα του Άγγελου Χαριστέα θα μείνει χαραγμένο για πάντα στο πάνθεον της ιστορίας της UEFA, η οποία θα χαρίσει στον 35χρονο μία ιδιαίτερη στιγμή. Τη συμμετοχή στην κλήρωση του Euro 2016, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (12/12) στο Παρίσι. Στο πλάι του θα βρεθούν οι χρυσοί σκόρερ των τελικών του Euro 1996 (Μπίρχοφ) και 2000 (Τρεζεγκέ).

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραβρεθώ σε μία κλήρωση τελικών Euro, αλλά παραμένω στενοχωρημένος που δεν θα είναι παρούσα η χώρα μας. Είναι κρίμα που σε μία τόσο δύσκολη εποχή, ο Έλληνας δεν θα έχει λόγο να πανηγυρίσει το καλοκαίρι".

Αν και συνήθιζε να παίρνει τις μπαλιές από τους συμπαίκτες του και να τις μετουσιώνει σε γκολ, αυτή τη φορά έδωσε εκείνος την πάσα για να πάει η κουβέντα στην Εθνική.

"Δίκαια δεν ήρθε η πρόκριση, γιατί πολύ απλά δεν κερδίζαμε τα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να πετυχαίνεις γκολ και νίκες. Εμείς δεν κάναμε τίποτα από τα δύο. Τώρα τι μπορεί να αλλάξει με τον Σκίμπε δεν μπορώ να το πω, δεν είμαι μάντης. Το μόνο σίγουρο που δεν θέλω να ξαναδώ είναι να αλλάζουμε τρεις προπονητές σε δώδεκα παιχνίδια προκριματικής φάσης. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό".

Δεν τον ταλαιπωρήσαμε, ούτε μας ταλαιπώρησε. Η συνέντευξη ήταν ευχάριστη, λιτή και είχε αυτό που έπρεπε: ουσία. Ο "Άγγελος της Ελλάδας" μας ευχήθηκε τα καλύτερα και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο ενόψει γιορτών, συνιστώντας "θετική ενέργεια".

"Σας περιμένω όλους στο Athletic Barbers για μοναδικά στυλ".

Related

What's hot? 1790420110040056084

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item