Πάτρα: Με επιτυχία το "Pink The City" ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Πάτρας στον περίπατο "Pink The City 2016" που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα τη...


Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Πάτρας στον περίπατο "Pink The City 2016" που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας το πρωί της Κυριακής. Χιλιάδες Πατρινοί ντύθηκαν στα ροζ και ακολούθησαν τον συμβολικό περίπατο 1,5 χιλιομέτρου, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος "Άλμα Ζωής" Αχαΐας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η εικόνα ήταν πραγματικά πολύ όμορφη αφού άνθρωποι κάθε ηλικίας και οποιουδήποτε φύλου κατέκλυσαν την πλατεία Ψηλών Αλωνίων, ακολούθησαν όλη την πορεία μέχρι τον Μόλο και έστειλαν ένα υπέροχο μήνυμα ευαισθητοποίησης. Η δράση, σύμφωνα με τους διοργανωτές, συμβολίζει τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ΖΩΗ, την ΕΛΠΙΔΑ και το ΦΩΣ.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο τέλος της διαδρομής στο Μόλο της Πάτρας, όσες κυρίες το επιθυμούσαν έκοψαν τρίχες από τα μαλλιά τους για να τα δωρίσουν προκειμένου να φτιαχτούν περούκες για γυναίκες που λαμβάνουν χημειοθεραπεία και δεν δύνανται να τις αγοράσουν.

Δυναμικό "παρών" έδωσαν, μεταξύ άλλων, και οι υπάλληλοι της τράπεζας Eurobank.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του "The Columnist"







Related

What's hot? 6481242262699047787

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item