ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-3 - Δηλώσεις Καζάζη, Ζίγκα

Ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος από το Κλειστό της ΦΕΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, μετά την ήττα του Πανναξιακού στη Σαντορίνη, απολαμβάνε...


Ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος από το Κλειστό της ΦΕΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, μετά την ήττα του Πανναξιακού στη Σαντορίνη, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Η νίκη των "πρασίνων" με 3-0 σετ επί της ΑΕΚ ήταν η πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Η Ένωση παρέμεινε τελευταία χωρίς βαθμό.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό από όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα απελευθερωμένη από το άγχος και ανταγωνιστική στα δύο πρώτα σετ. Στο πρώτο, ο ΠΑΟ προηγήθηκε με 3-8 και 5-10, αλλά η Ένωση πίεσε στο σερβίς και πλησίασε τις φιλοξενούμενες, ισοφαρίζοντάς τες 21-21. Κάπου εκεί μίλησε η ποιότητα του "τριφυλλιού", που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων, που είχαν και την υποστήριξη του κόσμου τους. 22-25 και 0-1.

Στο β' σετ, ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει την πρωτοβουλία την κρίσιμη ώρα, αλλά όσο η ΑΕΚ πίεζε, δεν μπορούσε ο Δημήτρης Καζάζης να είναι ήσυχος. Η Ένωση ισοφάρισε σε 16-16, αλλά όταν οι "πράσινες" προηγήθηκαν με 16-18, χάραξαν ουσιαστικά το δρόμο προς το 0-2, που ήρθε με 19-25.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι φάνηκαν να ξεμένουν από ψυχικά και σωματικά αποθέματα, ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να τελειώνει τη δουλειά και ήρθε εύκολα το 0-3 με σκορ 14-25.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε στο "The Columnist", δηλώνοντας απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του:

"Κρατάμε μόνο τη νίκη, διότι θεωρώ ότι σήμερα κάναμε μία από τις χειρότερές μας εμφανίσεις στη φετινή χρονιά. Ειδικά στα πρώτα δύο σετ ήμασταν πάρα πολύ κακοί και δώσαμε το δικαίωμα στην ομάδα της ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Ήταν ίσως ένα μάθημα ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, παρόλο που είχαμε πει ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ΑΕΚ.

Αναφορικά με τα ερχόμενα ματς-φωτιά για το "τριφύλλι", ο Θεσσαλονικιός coach δήλωσε: "Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ακόμη μακριά. Παρόλο που είναι μόλις σε δέκα ημέρες, είναι ακόμη μακριά. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τις νίκες. Τώρα έχουμε το ματς με τη Σαντορίνη που είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Όχι σαν σήμερα".

Από τη μεριά της ΑΕΚ, η 20χρονη κεντρικός, Μελίνα Ζίγκα, τόνισε: "Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Συνεχίζουμε με στόχο να κερδίσουμε στο ματς με την Ηλιούπολη και να πάρουμε κάποιους πόντους, ούτως ώστε να πάρουμε τα πάνω μας. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και ευελπιστώ να ανταπεξέλθουμε".

Τα σετ: 0-3 (22-25, 19-25, 14-25)

ΑΕΚ (Φιλιππάτος): Νούσια, Καλαφατάκη, Καράτερζη, Ζίγκα, Βάθη, Γεωργαντά, Αργυροπούλου –λ/Μπελιά-λ, Βενέτη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Παπαδόπουλου, Καρπουζά, Πολ, Μερτέκη, Λαγουδάκη, Φιλντ, Ρόγκα -λ /, Καββαδία, Ρίτσι, Χρυσομαλλη, Κωνσταντινίδου

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση
(Κάνε "κλικ" για μεγέθυνση)














Related

What's hot? 8337518207016857142

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item