Συνέντευξη τύπου για το F4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Γλυφάδας, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσ...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Γλυφάδας, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, η συνέντευξη τύπου ενόψει του Final Four Κυπέλλου Ελλάδας που θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Ματθαίος Λιούγκας" το διήμερο 4-5 Μαρτίου. Από την πλευρά των ομάδων, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Μπράνκο Κοβάσεβιτς και Στέλλα Χριστοδούλου, τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Καζάζης και η Λίτσα Μερτέκη ενώ από την πλευρά του Πανναξιακού ο προπονητής Γιώργος Ρούσσης και η αρχηγός Σία Τοτσίδου. Τέλος από την πλευρά του Μαρκόπουλου παρέστησαν ο Γιάννης Νικολάκης και η Βιργινία Δικαιούλια. 

Άπαντες ευχαρίστησαν το Δήμο για τη φιλοξενία ενώ όλοι εξέφρασαν την ελπίδα να πραγματοποιηθούν όμορφοι αγώνες με πολύ θέαμα και ποιοτικό βόλεϊ. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Νικολάκης επεσήμανε τη σημασία που έχει η συμμετοχή του Μαρκόπουλου σε αυτό το Final Four ενώ παράλληλα, με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό και την απουσία της αθλήτριας της ομάδας Pully Klein, δήλωσε θα αγωνιστούν και για αυτήν στον ημιτελικό, κάτι το οποίο τόνισε και η Β. Δικαιούλια. Από την πλευρά του ο προπονητής των νησιωτισσών Γιώργος Ρούσσης υπογράμμισε ότι το Μαρκόπουλο είναι σίγουρα προτιμότερος αντίπαλος από ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός τονίζοντας όμως ότι η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί με σοβαρότητα και προσοχή για να προκριθεί. Ο κόουτς των "πρασίνων" Δημήτρης Καζάζης, αφού ευχήθηκε κι εκείνος με τη σειρά του να πραγματοποιηθεί ένα όμορφο final four υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός "δεν θα αγωνιστεί απλά και μόνο για τη συμμετοχή" αλλά θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στον τον Ολυμπιακό "έναν αντίπαλο με μέταλλο και πολύ δυνατό" ενώ η Λίτσα Μερτέκη ευχήθηκε "να κερδίσει ο καλύτερος". Τέλος ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά Μπράνκο Κοβάσεβιτς δεν σχολίασε το αγωνιστικό κομμάτι του ημιτελικού και αρκέστηκε στο να ευχηθεί όλοι οι αγώνες να διεξαχθούν με γεμάτα γήπεδα και υγεία για όλες τις αθλήτριες με την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου να συμφωνεί. 

O πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος τόνισε ότι οι διαιτητές έχουν πολύ συγκεκριμένες οδηγίες να μην ανεχθούν εμπρηστικές συμπεριφορές από καμία ομάδα ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα και πολύ αυστηρά μέτρα για τη διεξαγωγή των αγώνων με απόλυτη ασφάλεια.

Το λογότυπο του Κυπέλλου Γυναικών 2017

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Μαρκόπουλου και Πανναξιακού θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 17:00 και θα ακολουθήσεις στις 19:30 ο έτερος ημιτελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο τελικός θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα.

Related

What's hot? 296063137179239679

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item