Το μεγάλο "ευχαριστώ" του 11ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου

  Άλλη μία χρονιά το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρόλο που για πρώτη φορά στα 11 χρόνια διοργάνωσης ...

 

Άλλη μία χρονιά το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρόλο που για πρώτη φορά στα 11 χρόνια διοργάνωσης του, έτυχαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Όμως τόσο οι εθελοντές και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν, όσο και το κοινό που έσπευσε να το παρακολουθήσει, δεν πτοήθηκαν και οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, όχι μόνο Παρασκευή και το βροχερό Σάββατο, αλλά εκτάκτως και την Κυριακή, οπότε αναπληρώθηκε μέρος του προγράμματος που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη μέρα. 

Το "Μεσαιωνικό Ρόδο" ευχαριστεί τους Συνδιοργανωτές φορείς: Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που συνεισέφερε στο μεγαλύτερο μέρος της υλοποίησης του 11ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου και το Δ.Ο.Π.Α.Ρ – Αντιδημαρχεία Πολιτισμού Ρόδου και φυσικά για την Ευγενική Παραχώρηση του Προμαχώνα του Παλατιού και τη Συνεργασία, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, τους Αρχαιοφύλακες και τους Ηλεκτρολόγους της Αρχαιολογίας αντίστοιχα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης - σύμπραξης, όπως στις εθελοντικές ομάδες: Σκηνικής Ξιφομαχίας και Τυμπανιστών του συλλόγου "Μεσαιωνικό Ρόδο", στον όμιλο Τοξοβολίας "Φλόγα", στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, στην ομάδα μεσαιωνικών χορών Saltatio Vitae, στο σύλλογο "Τερψιχόρη" και ακόμα στους Νίκο Ξυνό – Utiopiartlab για τη βοήθεια στα σκηνικά, Ηλία Χατζηγεωργίου, Νίκο Πεχυνάκη και Θάνο Παπουρδάνο για την οργάνωση και επιμέλεια του Παιχνιδιού του Δράκου, στο Γιώργο Ζαρίφη, μεσαιωνικό ξυλουργό και βοηθό σκηνικών, στο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης της Τίνας Τρίγκα, στο Νίκο Κελεπέρα, τεχνίτη του βοτσαλωτού, στο Νίκο Δέτση, αρχηγό προσκοπικού δικτύου 1ου Συστήματος Προσκόπων Ρόδου, στο Στρατή Χατζηπροκοπίου για το παιδικό εργαστήρι Πολεμικής Τέχνης Πάμμαχον, στη Στέλλα Μαγκιώρου για το χορό οριεντάλ, στη Μαρία Μανιώτη για το σπικάζ, στον Frank Kock από τη Γερμανία που συμμετέχει για 3η χρονιά στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου, στις ομάδες που παρείχαν υγειονομική κάλυψη: Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Σ. και ΕΟΔ – Παράρτημα Ν. Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και ακόμα στον κ. Αλαφάκη και την υπηρεσία Αποκομιδής του Δήμου Ρόδου, ειδικά στο Νίκο και το Γιάννη και στον ηλεκτρολόγο της αρχαιολογικής υπηρεσίας Γιάννη Πάππου, για τη συνεργασία. 

Ευχαριστούμε επίσης τα σχολεία που συμμετείχαν: 1ο Ειδικό Δημ. Σχολείο Ρόδου, Δημ. Σχολείο Καραβαρδών (τάξεις Γ, Δ, Ε, ΣΤ), Ροδίων Παιδεία (τάξη Γ2), 16ο Δημ. Σχολείο Ρόδου (τάξη Β1), Γυμνάσιο Αφάντου (τάξη Α1) και Νηπιαγωγείο Φανών αλλά και όσους ακόμα Εθελοντές βοήθησαν στα κιόσκια του συλλόγου, τις ημέρες των εκδηλώσεων. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα στα μουσικά σχήματα: TREESCELTS, RADIOTHERAPY – Νίκος Ξυνός, ΑΝΑΜΕΣΑ και στο νέο σχήμα από τη Ρόδο, SCHERZO MUSICALE που αποτελείται από μαθητές λυκείου αλλά εντυπωσίασε με το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε. 

Για τη σημαντική στήριξη του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου, ευχαριστούμε τους χορηγούς: MONASTIRIAKA.GR με χειροποίητα προϊόντα από το Άγιο Όρος που ήταν και ο Ιπποτικός Χορηγός της διοργάνωσης, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ), Νίκο Διακομιχάλη που δώρισε ηχητικό εξοπλισμό για τις εκδηλώσεις, Μίλτον Λουιζίδη, που δημιούργησε το τηλεοπτικό spot, το Super Market ΠΑΠΠΟΥ, το IBISCUS Market, χορηγός Σπαθιού για το παιχνίδι του Δράκου, τα εστιατόρια ANTAMA, ROMEO, AUVERGNE, MAMA SOFIA, CASTELLO HOUSE, την "Ασυναγώνιστη Πίτα" Μιχ. Ροδίτη και για την παροχή έκπτωσης την BLUE STAR FERRIES, τη ΒΑΠ Κουγιός και τη GRS ενώ για την παραχώρηση εξοπλισμού ευχαριστούμε τον Κώστα Διακομιχάλη και στο σιδερά κ. Κουνελέ. Αλλά και τους χορηγούς προβολής: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, περιοδικό BLUE της Aegean Airlines και διακικτυακά: φοιτητική κοινότητα MyAegean, The Columnist, RodosEvents, Verena, WillowWisps, BlackMonday, AAF, ΡοδοΣυλλέκτη.

Related

What's hot? 2081904031592820696

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item