Η ομόφυλη συντροφικότητα παίρνει το μετρό

Από τις 30 Μαΐου και για 14 μέρες το #diplasou βρίσκεται στις καθημερινές μετακινήσεις και συγκεκριμένα εσωτερικά σε συρμό που θα εκτε...


Από τις 30 Μαΐου και για 14 μέρες το #diplasou βρίσκεται στις καθημερινές μετακινήσεις και συγκεκριμένα εσωτερικά σε συρμό που θα εκτελεί το δρομολόγιο της Γραμμής 3 ή 2. 

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του έντονου προβλήματος των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου και να αποτελέσει ένα ανάχωμα στο πρωτόγνωρο, ιδιαίτερα ανησυχητικό και διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο των ομοφοβικών επιθέσεων που καταγράφονται στη χώρα μας. 

Στόχος της Καμπάνιας "ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ" είναι να εξοικειώσει την κοινή γνώμη με την έννοια της συντροφικότητας μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου καθώς και να επικοινωνήσει στην ελληνική κοινωνία τα συναισθήματα αγάπης και έρωτα, την ανάγκη για αποδοχή από την οικογένεια και τους φίλους και τα χαρακτηριστικά της προοπτικής και της διάρκειας μίας σχέσης που είναι κοινά σε όλα τα ζευγάρια, ετερόφυλα και ομόφυλα. 

Το εγχείρημα αποτελεί επίσης μία προσπάθεια αύξησης της ορατότητας και του βαθμού αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ συμπολιτών μας από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τους στόχους και τον σκοπό της Καμπάνιας και για το Έργου από το site μπορείτε να βρείτε στο site www.11528.gr ή τη σελίδα του "ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ" στο Facebook

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη στο πλαίσιο του προγράμματος για την Καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού. 

Το έργο υλοποιείται με την σύμπραξη 4 οργανώσεων:

ΟΛΚΕ – Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας
Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας
Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης
Θετική Φωνή (Positive Voice)

Related

What's hot? 4127502094448554179

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item