Εκδήλωση της Ελίζας Βόζεμπεργκ στο Wyndham Grand Athens Hotel

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της πραγματοποιεί η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το κόμμα της ΝΔ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ,...


Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της πραγματοποιεί η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το κόμμα της ΝΔ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Απρίλιου 2019 και ώρα 19.00, στο Ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND ATHENS HOTEL, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Στάση Μετρό Μεταξουργείο). 

Με τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου να απέχουν λιγότερο από 50 ημέρες, η έντυπη αυτή έκδοση αποτελεί τον απολογισμό της πολιτικής δράσης της κ. Βόζεμπεργκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2014, ενώ όπως αναφέρει η ίδια η ευρωβουλευτής χαρακτηριστικά, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της για συνεχή ενημέρωση, ώστε να είναι οι πολίτες σε θέση να κρίνουν εάν δικαιώθηκε η επιλογή τους στο πρόσωπό της. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η τ. Υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Ν.Δ. Α' Αθηνών, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς και ο βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κ. Κώστας Τσιάρας. Τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η δημοσιογράφος, κ. Ειρήνη Νικολοπούλου.

Related

What's hot? 8987009270724591544

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item