Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Athens Summer School 2019

Το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Εθνικό και Καποδιστριακό Παν...

Το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα) και το Europe Direct στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) ανακοινώνουν με χαρά την οργάνωση του Athens Summer School 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 1-6 Ιουλίου 2019 στην Αθήνα.  

Το Athens Summer School είναι ένα εντατικό διεπιστημονικό σύνολο μαθημάτων διάρκειας 6 ημερών (28 ώρες διδασκαλίας), το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις σχετικά με θέματα πολιτικής και βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη στην εποχή μετά την κρίση.  

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται έως και τους 50 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων, από χώρες της ΕΕ και από τρίτες χώρες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ενεργός συμμετοχή τους και η εποικοδομητική συζήτηση με τους καθηγητές.  

Οι διαλέξεις θα παραδοθούν στα αγγλικά από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και αναγνωρισμένους ερευνητές με σημαντικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πολιτική αντίληψη για την πολιτική και τις πολιτικές της ΕΕ. Φέτος θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο Λουκάς Τσούκαλης, ο Γιώργος Παγουλάτος, η Σούζαννα Βέρνεϊ, ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Εμμανουέλλα Δούση, ο Κωνσταντίνος Φίλης, ο Αριστείδης Χατζής και η Ρούμπη Γρώπα.  

Η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 26η Μαΐου 2019.

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Related

What's hot? 8442053128435721356

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item