Ενημέρωση για την Ευρώπη στο 38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μπορούν να ενημερωθούν στο διπλό περίπτερο  41 – 42 (το πρώτο περίπτερο αμέσως μετά το άγαλμα του Μ. Αλεξ...


Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μπορούν να ενημερωθούν στο διπλό περίπτερο  41 – 42 (το πρώτο περίπτερο αμέσως μετά το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου προς το Μέγαρο Μουσικής)  μέσω έντυπου υλικού για τα θεσμικά όργανα  και τους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και να πάρουν πληροφορίες για τα δικαιώματα του ευρωπαίου πολίτη, την πολιτική της Ευρώπης σε θέματα  εργασίας, παιδείας, απασχόλησης, χρηματοδότησης, εσωτερικής αγοράς, συνόρων, μετανάστευσης, δικαιοσύνης, περιβάλλοντος κλπ.

Ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης για την συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βιβλίου αναφέρει: «Ζούμε στην εποχή της εικόνας και της τεχνολογίας, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί από εμάς που μένουμε εραστές του βιβλίου. Με το βιβλίο μας συμβαίνει κάτι περίεργο, είναι διαδραστικό, ενώ είμαστε μόνοι.  Αυτή την ιδιαίτερη σχέση του κοινού με το βιβλίο θέλουμε να στηρίξουμε ως Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Στο περίπτερό μας, θα σας περιμένουμε να σας ενημερώσουμε μέσω του έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού, για τις δράσεις και τις πολιτικές της Ε.Ε. και ιδιαίτερα για τον ρόλο και τη δραστηριότητα μας στην Ελλάδα.»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης  εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σταθερή συμμετοχή  της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδας  στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης. «Η Ευρώπη είναι το κοινό μας σπίτι, η προοπτική των επόμενων γενεών. Είναι τιμητικό για το Φεστιβάλ Βιβλίου να συμμετέχει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό για μας  να δίνουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Φεστιβάλ Βιβλίου  να ενημερωθούν  και  για θέματα που τους αφορούν,  ως Ευρωπαίους πολίτες. Και πραγματικά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. Κυρίως της νεολαίας.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

INFO

Φεστιβάλ Βιβλίου: 7 -23  Ιουνίου -  Παραλία του  Λευκού Πύργου – Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου. Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας  &  Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης
Περίπτερο Αντιπροσωπείας της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής: 41 – 42
Ώρες λειτουργίες: Καθημερινά 18.30 -23.00 Κυριακές και τα πρωινά 11.00- 14.00 & 18.30 -23.00

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σ.ΕΚ.Β.Ε.
ΣΕΚΒΕ

Εγνατία 154 - Εντός ΔΕΘ (Περ. 15) Τ.Κ. 546 36, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ - ΦΑΞ. 2310 242-593 

Related

What's hot? 4379173979870037338

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item