Η έκθεση SUMMER LOVERS στο πρόγραμμα του ξενοδοχείου Aphrodite Beach Resort στη Μύκονο

Η δραστήρια VENUS GALLERY του ξενοδοχείου Aphrodite Beach Resort στον Καλαφάτη της Μυκόνου, συνεχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εικ...


Η δραστήρια VENUS GALLERY του ξενοδοχείου Aphrodite Beach Resort στον Καλαφάτη της Μυκόνου, συνεχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εικαστικές προτάσεις για τη θερινή σαιζόν του 2019.

Σε μια συνεργασία με τη γκαλερί "ARTSHOT - SOPHIA GAITANI", η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης, στην Αθήνα (στον αριθμό 11 της οδού Λεμπέση, δίπλα στο Μουσείο Ακρόπολης) παρουσιάζει από τις 9 Αυγούστου και μέχρι το κλείσιμο της σαιζόν την ομαδική έκθεση "SUMMER LOVERS" σε επιμέλεια της Σοφίας Γαϊτάνη. 

Πρόκειται για την καθιερωμένη ομαδική έκθεση της γκαλερί "Artshot", η οποία παρουσιάζεται φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά. Για το καλοκαίρι του 2019, το "SUMMER LOVERS", έρχεται στις Κυκλάδες, στο "νησί των ανέμων" και φέρνει τα μοναδικά έργα 33 αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι εκπροσωπούνται από την γκαλερί "Artshot". Η κεντρική θεματική των έργων είναι το ελληνικό καλοκαίρι, τα ζεστά απογεύματα, η θάλασσα, ο ήλιος, ο ουρανός, η ελευθερία και φυσικά ο έρωτας! 

Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες παρουσιάζει το δικό του, προσωπικό, μοναδικό καλοκαίρι. Στόχος και σκοπός της έκθεσης είναι να δημιουργήσει την πιο γλυκιά, την πιο πολύχρωμη καλλιτεχνική ανάμνηση, αυτή που θα προστεθεί και θα πλουτίσει το δικό σας Ελληνικό Καλοκαίρι. 

Η διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης γίνεται από την Restart Cultural Tourism, τον μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο φορέα παραγωγής πολιτιστικών θεαμάτων που ειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό ο οποίος επιμελείται του καλλιτεχνικού προγράμματος του γνωστού ξενοδοχείου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: 

Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Κίρα Αλιγιζάκη, Ειρήνη Αποστολοπούλου, Ζάννα Αρτέμη, Γεωργία Ασημακοπούλου, Βίκυ Βασιλείου, Ελένη Δελή, Γιώργος Ηλιάδης, Σοφία Γαϊτάνη, Παρασκευή Γαρδέλη, Στέλιος Γαβαλάς, Βασιλική Καλογερή, Αγγέλα Καράλη, Κατερίνα Κασσαβέτη, Δημήτρης Κρέτσης, Ιωάννα Kueng, Ευδοκία Κύρκου, Εμμανουέλα Λιάγκου, Μάγδα Μάρα, Μαρία Μαραγκουδάκη, Κατερίνα Μιχάλαρου, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Βίκυ Μουδήλου, Χριστίνα Pancess, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Γεωργία Παράσχη, Παναγιώτης Σιάγκρης, Αλέξανδρος Σπαθούλας, Μάιρα Στέφου, Κωνσταντίνος Τόλης, Μαίρη Τριβιζά, Μαριτάσα Τσιμπλάκη. 

http://restartplatform.com/
http://aphrodite-mykonos.com/
https://www.facebook.com/restartcontemporary/

Related

Πολιτισμός & Διασκέδαση 6207851207742324184

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item