Ο Πέτρος Κόκκαλης στην εκδήλωση "Κλιματική Κρίση και Τοπική Ανάπτυξη"

Ο Πέτρος Κόκκαλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας, εκπρόσωπος της κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, σε συνεργασία με την Δημοτική Παράταξ...


Ο Πέτρος Κόκκαλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας, εκπρόσωπος της κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, σε συνεργασία με την Δημοτική Παράταξη Καλαμάτας “Ανοιχτός Δήμος" και την Περιφερειακή Παράταξη "Πράσινη Πελοπόννησος", συνδιοργανώνουν την εκδήλωση «Κλιματική Κρίση και Τοπική Ανάπτυξη», την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην Καλαμάτα (Ξενοδοχείο Rex, Αριστομένους 26).

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στην κλιματική κρίση, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επηρεάσει την οικονομία μιας παραθαλάσσιας πόλης που στηρίζεται στον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, όπως η Καλαμάτα, αλλά και τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την τοπική ανάπτυξη. Οι τρεις βασικοί θεματικοί άξονες είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός και η αστική ανάπτυξη. 

Για τις τελευταίες ευρωπαϊκές εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα ενόψει της νέας ΚΑΠ και της διαμόρφωσης του Ευρωπαϊκού Πράσινου Συμβολαίου – European Green Deal, θα τοποθετηθεί ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης. Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης θα τοποθετηθεί πάνω σε θέματα κλιματικής αλλαγής και εφαρμοσμένων πολιτικών, ενώ στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Καλαμάτας. 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι αγροτών, εκπρόσωποι του τομέα μεταποίησης τροφίμων, και του τουρισμού και θα συζητηθούν θέματα όπως: 

• Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην τοπική οικονομία 
• Οι επιδιώξεις της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής 
• Η νέα ΚΑΠ και ο σχεδιασμός Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αγροδιατροφικό τομέα. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Related

What's hot? 5869022832736549612

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item