Κώστας Αρβανίτης: "Βλέπετε τους ανθρώπους ως πρόβλημα και δεν βλέπετε το πρόβλημα"

Στην ολομέλεια του Ε/Κ στις Βρυξέλλες τοποθετήθηκε σήμερα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης , για τη...


Στην ολομέλεια του Ε/Κ στις Βρυξέλλες τοποθετήθηκε σήμερα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης, για την πολύ σοβαρή κατάσταση που επικρατεί στα hotspots των ελληνικών νησιών, και συγκεκριμένα για το κέντρο της Μόριας. 

Η τοποθέτησή του: 

"Κυρίες και κύριοι, Το σώμα και ο κύριος Αβραμόπουλος πρέπει να ξέρει τί έχει προκαλέσει η πολιτική της δεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Στην ΕΕ υπάρχουν δύο κόσμοι, αγαπητοί συνάδελφοι. Ο κόσμος της ακροδεξιάς, που έχει την δεξιά να μεταφέρει τα αιτήματά της και να μιλά για Ευρώπη-φρούριο, και ο προοδευτικός κόσμος. Το αρμόδιο χαρτοφυλάκιο άλλαξε από «προστασίας» σε «προώθησης του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής». 

Εμμένετε σε λάθος πολιτική και αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους ως πρόβλημα. Ως πρόβλημα βλέπετε τους πρόσφυγες και όχι τον πόλεμο. Το αποτέλεσμα και όχι τα αίτια. Η πολιτική της δεξιάς έχει αποτύχει. Στην Ελλάδα η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε 850.000 ανθρώπους. Σε 4 μήνες, η παρούσα κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως να διαχειριστεί στοιχειωδώς τις ροές. 

Η κατάσταση στη Μόρια είναι τραγική και είναι επιτακτικό να αλλάξετε την πολιτική σας." 

Το βίντεο της παρέμβασης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ.

Related

προσφυγες 7635116814881485406

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item