Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του PES ο Μ. Χριστοδουλάκης

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στις Βρυξέλλες στις 29 και 30 Νοεμβρίου προσκεκλημένος, ως κεντρικός ομιλητής, στη σύνοδο τ...


Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στις Βρυξέλλες στις 29 και 30 Νοεμβρίου προσκεκλημένος, ως κεντρικός ομιλητής, στη σύνοδο των Προέδρων και Γραμματέων των Οργανώσεων Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, με θέμα το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας. 

Με αφορμή την επίσκεψη, ο Μ. Χριστοδουλάκης είχε σειρά συναντήσεων με την ηγεσία των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών τόσο στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Επιτροπή Περιφερειών, όπου, πέραν των πολιτικών θεμάτων που αφορούν το προσφυγικό και τη γενική οικονομική πολιτική της χώρας, έθεσε αναλυτικά και το σχεδιασμό του κόμματος για τη διενέργεια της Πολιτικής του Συνδιάσκεψης τους επόμενους μήνες, με θέμα την ατζέντα και τα σύγχρονα προτάγματα της σοσιαλδημοκρατίας για το σήμερα και το αύριο. 

Στόχος της παρουσίας του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στις Βρυξέλλες ήταν να συνδράμει αντίστοιχα στο να ενισχυθούν οι σχέσεις τους κόμματος με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, στις οποίες τα τελευταία χρόνια "προσπάθησε να εμφιλοχωρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ." 

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη από τον προηγούμενο μήνα αρκετά στελέχη με γνώση και εμπειρία των Ευρωπαϊκών θεμάτων όπως η Συλβάνα Ράπτη και ο Γιάννης Δάλμας συμμετείχαν σε επίσημες συναντήσεις και εκδηλώσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Related

Χριστοδουλάκης 7271590533948805742

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item