Συνάντηση του ευρωβουλευτή Κ. Αρβανίτη με τον δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη

Μια χρήσιμη συνομιλία με τον Κώστα Μπακογιάννη είχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κώστας Αρβανίτης .  Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανταποκρίθ...


Μια χρήσιμη συνομιλία με τον Κώστα Μπακογιάννη είχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κώστας Αρβανίτης

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για μια συνάντηση στο Δημαρχείο, με άξονα τα προβλήματα της πρωτεύουσας και τις δυνατότητες από κοινού πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Νίκος Παρασκευόπουλος, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του ευρωβουλευτή και η συνεργάτιδα του Κ. Αρβανίτη Όλγα Νάσση. 

Συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα της πόλης με έμφαση στο πρόβλημα των άστεγων προσφύγων που παραμένουν σε πλατείες της πόλης, φαινόμενο που επανεμφανίστηκε πρόσφατα μετά από πολλά χρόνια, αλλά και την αύξηση των τοξικοεξαρτημένων που είναι άστεγοι. 

Ο ευρωβουλευτής ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αθηναίων για τα ειδικότερα θέματα με τα οποία είναι επιφορτισμένος στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις δύο Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (LIBE – Πολιτικών Ελευθεριών, Κράτους Δικαίου & Δικαιωμάτων, EMPL – Απασχόλησης) και τις δυνατότητες για θεσμικές παρεμβάσεις πάνω στα ζητήματα της πόλης σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο ίδιο πνεύμα θα ακολουθήσουν επαφές και με τις Δημοτικές Παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου, με στόχο έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας με το Δήμο, τους πολίτες και τα προβλήματά τους, πάντα στην κατεύθυνση του σχεδιασμού παρεμβάσεων στη μεγάλη δημοκρατική συνέλευση των πολιτών, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Related

What's hot? 5650520964979280717

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item