Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ολομέλεια του ΕΚ για την Κατάστασης της Ένωσης

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ursula Von der Leyen αναμένεται την Τετάρτη στις 11 ώρα Ελλάδος, να σκιαγραφήσει τον αντίκτυπο ...


Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ursula Von der Leyen αναμένεται την Τετάρτη στις 11 ώρα Ελλάδος, να σκιαγραφήσει τον αντίκτυπο του έργου της Επιτροπής για την άμβλυνση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19 και να παρουσιάσει το όραμά της για οικονομική ανάκαμψη, καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την κατάσταση στην ευρύτερη ευρωπαϊκή γειτονιά. 

Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα αξιολογήσουν το έργο της Επιτροπής και θα εκθέσουν τις απόψεις τους, καθώς αυτή η ετήσια συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης είναι μια ευκαιρία για τους ευρωβουλευτές να εξετάσουν λεπτομερώς το έργο και το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και να συμβάλουν στον καθορισμό της μελλοντικής πορείας της ΕΕ. 

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με ομιλία της Προέδρου von der Leyen, ακολουθούμενη από αρκετούς γύρους παρεμβάσεων από ομιλητές πολιτικών ομάδων και παρεμβάσεις της κ. von der Leyen ενώ η Προεδρία του Συμβουλίου θα λάβει επίσης τον λόγο. 

Περισσότερες πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στον ειδικό ιστότοπο Κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Related

What's hot? 4849906359691121689

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item