Νέος εύχρηστος οδηγός για τη χρηματοδότηση της ΕΕ στον τουρισμό

Η Επιτροπή δημοσίευσε οδηγό σχετικά με τη χρηματοδότηση της ΕΕ για τον τουρισμό, ο οποίος συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα κονδύλια τη...Η Επιτροπή δημοσίευσε οδηγό σχετικά με τη χρηματοδότηση της ΕΕ για τον τουρισμό, ο οποίος συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα κονδύλια της ΕΕ που διατίθενται σε άτομα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Ο εύχρηστος οδηγός περιέχει συνδέσμους προς τους σχετικούς ιστοτόπους των προγραμμάτων της ΕΕ, όπου ο αναγνώστης μπορεί να βρει τη σχετική πρόσκληση υποβολής προτάσεων και πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Περιλαμβάνει επίσης παραδείγματα επιτυχημένων έργων που συγχρηματοδοτήθηκαν από κονδύλια της ΕΕ στο παρελθόν. 

Ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς κ. Τιερί Μπρετόν δήλωσε σχετικά: «Το τουριστικό οικοσύστημα είναι μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Με αυτόν τον νέο οδηγό, η Επιτροπή έχει ως στόχο να βοηθήσει τα άτομα που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να πλοηγηθούν διαδικτυακά και να έχουν πρόσβαση στη διαθέσιμη χρηματοδότηση της ΕΕ. Τα εν λόγω κονδύλια της ΕΕ θα συμβάλουν στην ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας και στη βιώσιμη και ψηφιακή μετάβαση.» 

Ο διαδικτυακός οδηγός παρουσιάζει τα νέα προγράμματα της ΕΕ που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027, στο πλαίσιο της μετάβασής μας προς μια πιο βιώσιμη, ψηφιακή οικονομία της ΕΕ, και συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησης της ΕΕ με τις μεγαλύτερες δυνατότητες στήριξης των επενδύσεων στον τουρισμό. Ο οδηγός είναι διαθέσιμος ηλεκτρονικά εδώ.


Related

What's hot? 8780378137580531301

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item