Στην Κρήτη τα Study Days του ΕΛΚ

Σχεδόν κάθε χρόνο, επιλέγεται μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία το ΕΛΚ διοργανώνει συναντήσεις και σεμινάρια με συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη κα...


Σχεδόν κάθε χρόνο, επιλέγεται μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία το ΕΛΚ διοργανώνει συναντήσεις και σεμινάρια με συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη και υπό αυτό το πρίσμα, αποτελεί τιμή, φέτος, να επιλέγεται η Ελλάδα για ένα τέτοιο σημαντικό πολιτικό γεγονός. 

Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση και συνεννόηση του Αντιπροέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον Πρόεδρο Μάνφρεντ Βέμπερ, το Προεδρείο και τους Επικεφαλής των Εθνικών Αντιπροσωπειών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κι έτσι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ, χθες, αποφάσισε την διοργάνωση των "Study Days", στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Από τα θέματα στην ατζέντα ξεχωρίζει η συζήτηση για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει τον ρόλο της και την ικανότητά της να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά στη διαχείριση κρίσεων. 

Σημειώνεται ότι τα "study days" θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, στην Κρήτη, με φυσική παρουσία, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Related

What's hot? 3053478471790312057

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item