Θετική η Ρ. Μέτσολα στο αίτημα Κόκκαλη να συναντήσει την αντιπολίτευση στην Ελλάδα

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα κατά τη διάρκεια της αυριανής επίσκεψής της στην Αθήνα, θ...


Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα κατά τη διάρκεια της αυριανής επίσκεψής της στην Αθήνα, θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, ικανοποιώντας το αίτημα του ευρωβουλευτή των Πρασίνων και συνιδρυτή του κόμματος ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρου Κόκκαλη.

Υπενθυμίζεται ότι στο αρχικό πρόγραμμα της κ. Μέτσολα δεν είχαν συμπεριληφθεί συναντήσεις με την αντιπολίτευση, πράγμα που ζήτησε να αλλάξει με επιστολή του ο Πέτρος Κόκκαλης. 

Η συνάντηση της κ. Μέτσολα με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης έχει ιδιαίτερη σημασία αφού θα τους δώσει την ευκαιρία να εκθέσουν τις ανησυχίες τους για τις συστηματικές παραβιάσεις των κανόνων του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Ανησυχίες που συμμερίστηκε το ΕΚ με το καταδικαστικό ψήφισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που ενέκρινε πριν λίγες μέρες. 

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Κόκκαλης έδειξε στην πράξη τι σημαίνει μια σοβαρή και διεκδικητική ελληνική παρουσία στο ΕΚ την οποία ακούν και σέβονται στα ευρωπαϊκά όργανα. 

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε σχετικά, πως "ήταν σημαντικό να προστατευθεί η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που δεσμεύεται να εκφράζει την άποψη της Ολομέλειας, από την εργαλειοποίηση που επιχείρησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας."

Related

What's hot? 7549392123336048928

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item