Ο Μ. Κεφαλογιάννης στις αλβανικές φυλακές για τον Φρέντη Μπελέρη

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας, επισκέφθη...


Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας, επισκέφθηκε για τέταρτη φορά τον Φρέντη Μπελέρη στις φυλακές. 

Μετά τη συνάντησή του με τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας και συνυποψήφιό του Φρέντη Μπελέρη στις φυλακές του Φιέρι όπου άδικα κρατείται έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο Φρέντης Μπελέρης συνεχίζει τον υπερήφανο αγώνα του για τη Ελληνική Εθνική Μειονότητα, για τους Χειμαρριώτες. Παραμένει εδώ και ένα χρόνο κρατούμενος. Μία σαθρή και έωλη κατηγορία, μία άδικη απόφαση τον κρατά παράνομα στις φυλακές. 
 
Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη για τον τόπο του. Και είναι σίγουρο ότι στο τέλος αυτός θα είναι ο Νικητής.

Η Αλβανία είναι μια υπό ένταξη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας όμως εξαρτάται από το σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας. Από την επίλυση του περιουσιακού ζητήματος στη Βόρεια Ήπειρο. Το σεβασμό των σχέσεων καλής γειτονιάς. Την άμεση απελευθέρωση του Φρέντη Μπελερη. Την ορκωμοσία του ως δημάρχου Χειμάρρας. 

Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ψήφισμα του ζητά δίκαιη δίκη για τον Φρέντη Μπελέρη και την προστασία των περιουσιών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο.

Όλα αυτά έχουν καταστεί σαφή με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στην αλβανική πλευρά.»

Related

What's hot? 2090208761641780021

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item