Μας χάσατε;

Για όσους πίστεψαν ότι το "Φάουλ-Γκολ" είναι νεκρό, ότι βαρεθήκαμε να γράφουμε, ότι... ότι... ότι..., έρχεται ο καιρός να δώσουμε...


Για όσους πίστεψαν ότι το "Φάουλ-Γκολ" είναι νεκρό, ότι βαρεθήκαμε να γράφουμε, ότι... ότι... ότι..., έρχεται ο καιρός να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις. Το "Φάουλ-Γκολ" δηλώνει "ΠΑΡΩΝ". Δυστυχώς, οι ανειλημμένες ακαδημαϊκές υποχρεώσεις μας, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω εξεταστικής (άργησε η ριμάδα), καθίστανται απαγορευτικές στην ενασχόληση με την αρθρογραφία και φυσικά με το ιστολόγιό μας που, κακά τα ψέματα, απαιτεί αρκετό ελεύθερο χρόνο. Εάν το είχαμε σαν επάγγλεμα, σίγουρα δε θα ήμασταν άπραγοι αλλά ίσως - το πιθανότερο - να μην κάναμε και τόσο καλά και με τόσο μεράκι αυτά που κάνουμε.
Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση ανάρτησης νέων άρθρων, αλλά νομίζω ότι οι λόγοι είναι ανωτέρας βίας. Η εξεταστική μας πλησιάζει στο τέλος της, το οποίο χρονολογείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε ακριβώς ένα πενθήμερο και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7/3. Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί χρόνος για την δημοσίευση κάποιων άρθρων ακόμη και πριν τις 7 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το "Φάουλ-Γκολ" επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τη δική του μικρής σχετικά έκτασης "χειμερία νάρκη" και αναμένεται πλουσιότερο απ' όσο στις αρχές του. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω, τέλος, ότι μεταξύ 9 και 25 Μαρτίου θα βρίσκομαι στα Ιωάννινα για προσωπικούς λόγους. Όσο να 'ναι η σύντροφός μου Μάγια μου έχει λείψει πολύ. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν δικά μου άρθρα στο διάστημα αυτό. Εξάλλου, η ίδια μου έχει ζητήσει να γράψω.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις αναγνώσεις που πραγματοποιείτε κι ευελπιστούμε, αν όχι σας υποσχόμαστε, να σας ανταποδώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο την προτίμησή σας στο "Φάουλ-Γκολ". 

Κι όπως είπαν και οι U2 το καλοκαίρι του 2010 κι επειδή τους λατρεύω, 
WE 'RE COMING BACK!
Καλή σας μέρα!


Μάριος Μάντζος

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item