Η πιο κατάλληλη, βάσει συνθηκών και timing, επιλογή

Από το Καζάν ξανά στον Πειραιά. Ο Ιβάν Μαρκάνο αναμένεται να φορέσει και πάλι τα "ερυθρόλευκα", καθώς η Ρουμπίν Καζάν συμφώνησε ...

Από το Καζάν ξανά στον Πειραιά. Ο Ιβάν Μαρκάνο αναμένεται να φορέσει και πάλι τα "ερυθρόλευκα", καθώς η Ρουμπίν Καζάν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με διαθέσιμη οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ

Ο Ισπανός αμυντικός, που αποτελούσε και εισήγηση του ίδιου του Μίτσελ, είναι στην παρούσα φάση η καλύτερη λύση για τα μετόπισθεν των Πειραιωτών. Δυνατός στα man-to-man και στο ψηλό παιχνίδι (σκόραρει και αρκετά συχνά από στημένες φάσεις), με παραστάσεις από Ισπανία κυρίως αλλά και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με παλιότερη εμπειρία από Ελλάδα και Ολυμπιακό (είχε έρθει το καλοκαίρι του '11 από τη Χετάφε), οπότε δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. 

Με βάση την αποχώρηση του Μετζανί και τον σοβαρό τραυματισμό του Σιόβα, ο Μαρκάνο μπορεί να γίνει δυνατό αμυντικό δίδυμο με το Μανωλά και να προσφέρει στο υπόλοιπο της χρονιάς, ιδίως στα νοκ-άουτ με τη Γιουνάιτεντ, αφού ο Παπάζογλου ακόμα δοκιμάζεται και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έχει επανέλθει τελείως στην κατάσταση πριν τον τραυματισμό του. 

Μια καλή λύση λοιπόν, χωρίς να κοστίζει ακριβά, πόσω μάλλον μέσα στο Γενάρη όπου δύσκολα εμφανίζονται μεταγραφικές ευκαιρίες.

Υ.Γ.: Πολλοί είναι αυτοί που αποθεώνουν τώρα τον Μαρκάνο. Είναι οι ίδιοι που το 2011 τον αποδοκίμαζαν.

Related

ποδόσφαιρο 749648199966874697

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item