Κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ρομπέρτο!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού πορτιέρο με κανον...

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού πορτιέρο με κανονική μεταγραφή.


Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο (2-0), από τα μεγάφωνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο κόσμος επευφήμησε τόσο τον ίδιο τον τερματοφύλακα όσο και τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε η "χρυσή τομή" για τον φύλακα-άγγελο της εστίας του Ολυμπιακού και εκείνος θα υπερασπίζεται την εστία των Πειραιωτών για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο Ρομπέρτο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην ελληνική Superleague όσο και στο Champions League και έχει κερδίσει ήδη μία θέση στην καρδιά του "ερυθρόλευκου" κοινού, το οποίο έκανε αρκετό καιρό να δει έναν αξιόπιστο πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Νίκη υπό το βλέμμα Μόγιες

Για την Ιστορία, ο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου με γκολ των Σάμαρη και Σέποβιτς. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, με το βοηθό του, προκειμένου να κατασκοπεύσει τους "ερυθρόλευκους" ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων για το Champions League.

ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Related

Nightly Notables 1450238730067704156

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item