Ο Ολυμπιακός επένδυσε σωστά τα λεφτά από Μήτρογλου

Μία τεράστια μεταγραφή ανακοινώθηκε γύρω στις 7 παρά δέκα στο σημερινό αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Ο Ρόμπ...

Μία τεράστια μεταγραφή ανακοινώθηκε γύρω στις 7 παρά δέκα στο σημερινό αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Ο Ρόμπερτο για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι κάτοικος του Πειραιά και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2018. 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Το γεγονός αυτό χαροποίησε αρκετά τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς, οι οποίοι φώναζαν το γνωστό σύνθημα "Ρομπέρτο, αλάνι, για πάντα στο λιμάνι". 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού λοιπόν, έκανε πράξη αυτό που είχαμε αναφέρει και εμείς στο Φάουλ-Γκολ μετά την πώληση του Μήτρογλου. Επένδυσε τα χρήματα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και αγόρασε ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα, που έχει παίξει στον Ολυμπιακό μετά και τη φυγή του μεγάλου Αντώνη Νικοπολίδη. 

Ο 28χρόνος πορτιέρο απέδειξε, ότι δεν ήρθε στον Πειραιά ως δανεικός "μισθοφόρος" από την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά ήρθε για να μείνει. Κέρδισε επάξια τη θέση του στην ενδεκάδα από τον αξιόπιστο Μέγιερι και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι "ερυθρόλευκοι" να περάσουν στους "16" του Champions League. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από τα δύο πέναλτι που έπιασε στους ομίλους του Champions League, μπήκε επίσης και στην κορυφαία ενδεκάδα από την UEFA για την αγωνιστική περίοδο των ομίλων. 

Είναι φυσικά και μεγάλη δικαίωση για το Μίτσελ, αφού ο δανεισμός του αποτέλεσε δική του προσωπική επιλογή. Το ποσό που φημολογείται ότι χρειάστηκε να δώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ανέρχεται γύρω στα 6 εκατ. ευρώ. Πάρα πολλά για μεταγραφή τερματοφύλακα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Ρομπέρτο. Με την κίνηση αυτή οι Πειραιώτες εξασφαλίζουν μια εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ τους. 

Στο σημείο αυτό, σας παραθέτουμε τις δηλώσεις χαράς από τον 28χρονο τερματοφύλακα μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: "Με έπιασαν προ εκπλήξεως. Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ όμορφο να ανακοινωθώ έτσι με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό και για μένα και για την οικογένειά μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Είχαμε αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσουμε τις συζητήσεις. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλαν τα χαρτιά και εκείνοι του Ολυμπιακού λειτούργησαν αμέσως. Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά, όπως κάνω πάντα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έμεινα".

Όλοι πλέον στο κόκκινο λιμάνι προετοιμάζονται για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα είναι και τα παιχνίδια της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, καθώς διοίκηση, παίκτες, προπονητικό τιμ και κόσμος "διψούν" για την υπέρβαση και την πρόκριση.


Πάνος Νικολακόπουλος

Related

Ρομπέρτο 4161886953942052026

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item