Οπαδός άφησε κληρονομιά στην αγαπημένη του Λέιτον Όριεντ

Ο Τζον Μπέρμαν δε βρίσκεται πια εν ζωή. Πέθανε τον περασμένο Μάιο σε ηλικία μόλις 55 ετών. Κανείς δεν ήξερε ποιος είναι ο κύριος αυτός. Εκ...

Ο Τζον Μπέρμαν δε βρίσκεται πια εν ζωή. Πέθανε τον περασμένο Μάιο σε ηλικία μόλις 55 ετών. Κανείς δεν ήξερε ποιος είναι ο κύριος αυτός. Εκείνος όμως φρόντισε να "χτίσει" την υστεροφημία του με έναν μοναδικό τρόπο.


Ο κ. Μπέρμαν ήταν φανατικός οπαδός της Λέιτον Όριεντ. Ήταν από εκείνους που θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα για την αγαπημένη τους ομάδα. Κυριολεκτικά τα πάντα. Είχε γίνει φίρμα στις εξέδρες του "Matchroom Stadium".

Πραγματικά, "άρρωστος" για την Όριεντ. Ήταν όμως και κανονικά άρρωστος, καθώς πάλευε για πάρα πολύ καιρό σε μία άνιση μάχη με αντίπαλο την επάρατη νόσο. Τον Μάιο, ο καρκίνος τον νίκησε και ο Τζον Μπέρμαν, χρόνια εργάτης σιδηροδρόμων, εξέπνευσε σε ηλικία 55 ετών.

Η Λέιτον Όριεντ έχασε έναν γνήσιο, αγνό υποστηρικτή της. Εκείνος όμως φρόντισε να τη βοηθήσει ακόμη και χωρίς να βρίσκεται στη γη. Το είχε σχεδιάσει από πριν.

Μέσω της διαθήκης του, η οποία προ ημερών ανοίχτηκε, ο κ. Μπέρμαν αφήνει το ποσό των 150.000 λιρών (ήτοι 181.000 ευρώ) στην αγαπημένη του ομάδα!

Το ποσό αυτό για τα δεδομένα της Όριεντ θεωρείται πολύ υψηλό και αναμένεται να τη βοηθήσει σημαντικά όσον αφορά στην προσπάθειά της να κερδίσει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ.

Η κίνηση του Μπέρμαν σκόρπισε τη συγκίνηση σε όλους τους ανθρώπους του βρετανικού συλλόγου, με τον πρόεδρο, Μπάρι Χερν, να δηλώνει: "Είναι μια πολύ όμορφη χειρονομία από τον Τζον πού ήταν, απ’ όλες τις απόψεις, ένας αξιόλογος άνθρωπος. Ήταν ένας πραγματικός οπαδός της Λέιτον Όριεντ. Το ποσό που άφησε, θα κρατήσει ζωντανή την αφοσίωσή του και θα βοηθήσει την ομάδα που τόσο παθιασμένα υποστήριζε να συνεχίσει να μεγαλώνει".  

Related

Nightly Notables 2390621637457061462

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item