Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Αθηναίου του Άρη

Κάτοικος Μιλάνου για λογαριασμό της Αρμάνι θα είναι μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σεζόν ο Γιάννης Αθηναίου. Ο 26χρονος γκαρντ (ύψος 1.94...


Κάτοικος Μιλάνου για λογαριασμό της Αρμάνι θα είναι μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σεζόν ο Γιάννης Αθηναίου. Ο 26χρονος γκαρντ (ύψος 1.94μ.) πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά φέτος στην Α1 με τη φανέλα του Άρη, αφού σε 22 συμμετοχές έχει 13.4 πόντους (33.9 % στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο. 

Ο Αθηναίου πρόκειται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη περιφέρεια από την απουσία του Κιθ Λάνγκφορντ στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι. 

Δυστυχώς, στην Ευρώπη δεν θα χει δικαίωμα συμμετοχής καθώς δεν επιτρέπονται πλέον προσθήκες στα ρόστερ. Όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, είχε δεχθεί και η ίδια πολλές προτάσεις φέτος για τον Έλληνα γκαρντ τόσο από εσωτερικό όσο και από εξωτερικό, αλλά καμία από αυτές δεν είχε γίνει αποδεκτή. 

Όσον αφορά τώρα την Αρμάνι Μιλάνο, τα λόγια είναι περιττά. Η ιταλική ομάδα είναι ευρέως γνωστή στον φίλαθλο κόσμο εδώ στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τους εκπροσώπους της χώρας μας, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις (είναι στη 2η θέση του ομίλου) και δείχνει ότι μπορεί φέτος να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Αλλά και στο πρωτάθλημα της Ιταλίας η Αρμανι βρίσκεται στην 1η θέση έχοντας εξασφαλίσει μια ικανοποιητική διαφορά από τους διώκτες της. 

Ας ελπίσουμε να συνεχίσει και στη γειτονική χώρα ο Αθηναίου τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ώστε να τον δούμε του χρόνου σε έναν ακόμη μεγαλύτερο σύλλογο.

Επιμέλεια: Φώτης Γιαννακόπουλος

Related

Nightly Notables 1862485207503355149

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item