Τίτλοι τέλους για το γάμο Γιάριτς - Λίμα

ΜΠΑΛΑ ΜΕ... ΤΑΚΟΥΝΙ  ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΒΙΝΤΟ  Το τέλος ενός γάμου διάρκειας 5 ετών γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο 35χρονος σέντερ, πά...

ΜΠΑΛΑ ΜΕ... ΤΑΚΟΥΝΙ


 ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΒΙΝΤΟ 

Το τέλος ενός γάμου διάρκειας 5 ετών γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο 35χρονος σέντερ, πάλαι ποτέ άσος του Περιστερίου, με καριέρα στο NBA και σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, Μάρκο Γιάριτς χώρισε επίσημα με την 32χρονη Αντιράνα Λίμα (Βραζιλιάνα, μοντέλο).

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε πάρτι στο Λος Άντζελες το 2006, όταν ο Σέρβος αγωνιζόταν στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, και αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα στα 27ά γενέθλια του μοντέλου. Παντρεύτηκαν το 2009, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε ιδιωτική τελετή στο Jackson Hole στα νησιά Ουαϊόμινγκ. 

Ωστόσο, μετά από 5 χρόνια γάμου και δύο παιδιά ανακοίνωσαν την Παρασκευή το χωρισμό τους. Η απόφαση ήταν κοινή και σε ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι κατέληξαν σε αυτήν μετά από ώριμη σκέψη. Τόνισαν επίσης οτι και οι δύο θα συνεχίσουν να έχουν την επιμέλεια των δύο παιδιών τους. 

"Μετά από μεγάλη και προσεκτική σκέψη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε έπειτα από πέντε χρόνια γάμου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους. "Είμαστε ευγνώμονες να έχουμε δύο απίστευτες νεαρές κόρες που θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί. Θα εκτιμούσαμε το σεβασμό σας για την δηκτικότητα της οικογένειάς μας αφού αρχίζουμε αυτό το ευαίσθητο νέο κεφάλαιο για όλα τα μέλη αυτής".

Related

χαβαλές 4607601549652329919

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item