RUMORS: "Φλερτάρει" με Ρεάλ ο Φαλκάο

Ένας ποδοσφαιριστής, πάντα όταν ξεκινάει την καριέρα του, έχει ένα στάνταρ όνειρο. Να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η "βασ...


Ένας ποδοσφαιριστής, πάντα όταν ξεκινάει την καριέρα του, έχει ένα στάνταρ όνειρο. Να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η "βασίλισσα" αποτελεί σχεδόν για κάθε ποδοσφαιριστή ο στόχος των στόχων και όταν κάποιος εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της νιώθει το δέος και αισθάνεται πως η καριέρα του έχει φτάσει στο απόγειο.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο το θέλει αυτό. Το ήθελε και πέρυσι, αλλά, βλέπετε, 18.200.000 ευρώ το χρόνο (0,58 € το δευτερόλεπτο!) δεν είναι και ψίχουλα για να τους πεις όχι. Κάπως έτσι έπεισε τον Κολομβιανό ο Ρώσος μεγιστάνας και "καπετάνιος" της Μονακό, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος, μην ξεχνάμε ότι, έχει στην κατοχή του και το θρυλικό νησί του Σκορπιού.

Ο Φαλκάο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν χωράει στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ (;;;;;), ο οποίος καταστρώνει σχέδια χωρίς να υπολογίζει σε αυτόν. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να εφαρμόσει ένα σύστημα 4-3-3 στους Μονεγάσκους και θεωρεί ότι ο 28χρονος φορ δεν του κάνει.

Κάπως έτσι, το να μένει στο ρόστερ της ομάδας ένας παίκτης, που δεν θα παίζει και θα πληρώνεται και με... δέκα κάρα λεφτά, δεν εξυπηρετεί κανέναν. Έτσι, όπως κυκλοφορεί κιόλας και στο Πριγκιπάτο, η Μονακό έχει προσθέσει στην transfer list τον Φαλκάο και περιμένει προτάσεις από 60.000.000 ευρώ και πάνω.

Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για το πρώτο μεγάλο deal του καλοκαιριού, εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται σύντομα να καταθέσει επίσημη πρόταση, με τον Φαλκάο να θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί σε αυτή. Για χάρη των πρωταθλητών Ευρώπης μάλιστα, ο Κολομβιανός φέρεται να έχει ήδη ρίξει "πόρτα" σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Αυτός είναι, όπως όλα δείχνουν, και ο λόγος για τον οποίο ο Άλβαρο Μοράτα δεν έχει παραχωρηθεί ακόμη σε κάποιο σύλλογο. Υπάρχει σοβαρή δηλαδή πιθανότητα να δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα, παρέα με πολλά εκατομμύρια ευρώ, στη Μονακό.

Το συμβόλαιο το οποίο έχει υπογράψει ο Φαλκάο με τους Μονεγάσκους λήγει στις 30 Ιουνίου 2018. Με την υπάρχουσα κατάσταση όμως, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθεί μία τετραετία νωρίτερα.

Ο Κολομβιανός άσος, μεγάλος απών από τον Παγκόσμιο Κύπελλο, βρίσκεται στη Βραζιλία για να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της εθνικής του ομάδας, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους "16". Ο ίδιος όμως δεν παραλείπει να προετοιμάζεται εντατικά για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η αντίδραση των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε περίπτωση ολοκλήρωσης του deal. Δεν θα είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να δουν τον παλιό τους αστέρα να φορά τη φανέλα της μισητής συμπολίτισσας.

Related

transfers 3620896312032256315

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item