Γίνε κι εσύ συντάκτης του Φάουλ-Γκολ

Όποιος θεωρεί ότι το Φάουλ-Γκολ αποτελεί ένα αυστηρά κλειστό club συντακτών, που απλά και μόνο αναρτά άρθρα και τα προσφέρει στους ...Όποιος θεωρεί ότι το Φάουλ-Γκολ αποτελεί ένα αυστηρά κλειστό club συντακτών, που απλά και μόνο αναρτά άρθρα και τα προσφέρει στους αναγνώστες, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Γιατί τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις μέλος αυτού του club.

Αγαπάς τον αθλητισμό; Έχεις μεράκι; Θέλεις να μοιράζεσαι τις απόψεις σου με όλους και να μην αναλώνεσαι μόνο σε σχόλια στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης; Τότε δεν έχεις παρά να... στρογγυλοκαθίσεις στη θέση που το Φάουλ-Γκολ σου προσφέρει απλόχερα.

Η οικογένεια του μπλογκ μας ανοίγει τις αγκάλες της και περιμένει μετά χαράς την αίτησή σου.

Το Φάουλ-Γκολ δεν κλείνει την πόρτα σε ΚΑΝΕΝΑ άθλημα και δεν αποτελεί κατ' εξοχήν ποδοσφαιρικό μπλογκ. Αθλήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ, ο στίβος κ.ο.κ. ομολογούμε ότι απουσιάζουν από το επίκεντρο της θεματολογίας μας, επομένως οι γνώσεις σου πάνω σε αυτά αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να έρθεις στην παρέα μας.

Εκτός αθλητισμού, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, υπάρχει η στήλη σχολιασμού κοινωνικών και άλλων παρεμφερών φαινομένων, ονόματι "Social Spy", πράγμα που σημαίνει ότι και άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερη επαφή με τον αθλητισμό είναι προφανώς ευπρόσδεκτοι.

Οι τρόποι για να επικοινωνήσεις με την αρχισυνταξία και να καταθέσεις την αίτησή σου είναι οι εξής:

α) Μέσω e-mail στο marmantzos20@gmail.com ή στο foulgoal2012@gmail.com
β) Μέσω facebook στη σελίδα μας ή με τον Μάριο Μάντζο ή με τον Χρήστο Γραβιά

Related

main 5894980760899772551

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item