Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς: Ο "Ιαβέρης" στο Κρυονέρι

Ο Τάσος Μαρκουΐζος, γνωστός ως "Ιαβέρης", συνεχίζει να επιτελεί ακάθεκτος το κοινωνικό του έργο. Ένας πάλαι ποτέ οδηγός ra...


Ο Τάσος Μαρκουΐζος, γνωστός ως "Ιαβέρης", συνεχίζει να επιτελεί ακάθεκτος το κοινωνικό του έργο.

Ένας πάλαι ποτέ οδηγός rally, διοργανώνει για άλλη μία φορά, αυτή τη φορά στο Κρυονέρι, Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς. Το εν λόγω σεμινάριο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Motor Press Ελλάς στην οδό Λεύκης 132 την προσεχή Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00.

Ο Ιαβέρης ήδη από το 1994 ευαισθητοποιεί τους Έλληνες πλήρως ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ με διαλέξεις και ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, με αποδέκτες χιλιάδες ελληνόπουλα στον στρατό, την αεροπορία, το ναυτικό, τα γυμνάσια, τα λύκεια, τα ΤΕΙ, τα ΑΕΙ, τις σχολές Ικάρων, Ν. δοκίμων, Ευελπίδων, υπαξιωματικών, σε δήμους, κοινότητες, νομαρχίες. ιδρύματα αιμοδοσίας, παιδιών, καθώς και σε νέους οδηγούς αγώνων και γενικά προς όλους τους Έλληνες.

Ο ώριμος τρόπος προσέγγισης των ζητημάτων οδικής ασφάλειας (και όχι μόνο!) προκαλούν το θαυμασμό κάθε ακροατή που θα καθίσει να ακούσει μία έστω ομιλία του. Αξίζει πραγματικά να βρίσκεσαι εκεί.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

Αξίζει μία ματιά στο κανάλι του στο YouTube: https://www.youtube.com/user/mankom555

Related

rally 8993722246381484707

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item