Ο "αυτοκράτορας" Σουλεϊμάν-ι για τη... σουπερλιγκάτη ΑΕΚ

 ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΟΥΤΣΗ  To "παζάρι" του Ιανουαρίου θέλει δυο εβδομάδες ακόμη για να λήξει και στα γραφεία της Π.Α.Ε Α.Ε.Κ φα...


 ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΟΥΤΣΗ 

To "παζάρι" του Ιανουαρίου θέλει δυο εβδομάδες ακόμη για να λήξει και στα γραφεία της Π.Α.Ε Α.Ε.Κ φαίνονται τα πράγματα να κυλούν ολοένα και πιο αποφασιστικά στα μεταγραφικά της θέματα. Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού κρίνεται επιτακτική είτε αυτό γίνει μέσα στον χειμώνα είτε πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαιράκι.

Η είδηση βγήκε από πηγή στο ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσω της σέρβικης ιστοσελίδας sportske.net και παρουσίαζε το "δυνατό" μεταγραφικό... όπλο που'χει σταμπάρει η "Ένωση". Ο βιρτουόζος μπαλαδόρος που για χάρη του η Α.Ε.Κ έχει μπει από τώρα σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του το καλοκαίρι είναι ο πασίγνωστος στο ευρωπαϊκό στερέωμα, Μίραλεμ Σουλεϊμάνι. Η διαδικτυακή σελίδα κάνει λόγο για συνεχόμενες επαφές με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και των ατζέντηδων που εκπροσωπούν τον Μίραλεμ ώστε να ξέρει από νωρίς ο τεχνικός διευθυντής του αθηναϊκού συλλόγου τις προθέσεις τους για προκείμενη μετακόμιση του πελάτη τους στην Ελλάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Φέτος ο 26χρονος Σέρβος εξτρέμ έχασε τις μισές αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τους "αετούς" της Λισσαβώνας. Δυστυχώς ο τραυματισμός του στον τελικό του EuropaLeague αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. Απ' τον Δεκέμβρη είναι ξανά διαθέσιμος στα χέρια του προπονητή Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος όμως πλέον τον έχει ξεγραμμένο.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο δεξιοπόδαρος ισχύει μέχρι το '18. Eίναι διεθνής μετρώντας 15 συμμετοχές κι 1 γκολ με την εθνική Σερβίας. Στο βιογραφικό του υπάρχουν περάσματα από Παρτιζάν, Χέρενφεϊν, Άγιαξ και τώρα η Μπενφίκα στην οποία έχει μετακομίσει από τον Ιούλιο του 2013. Η περασμένη σεζόν τέλειωσε για 'κείνον με 26 συμμετοχές και 3 γκολ. Η περίοδος που διανύουμε τον βρίσκει ανενεργό έχοντας μόλις 4 εμφανίσεις.

Μάριος Μούτσης

Related

main 1230332358998395775

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item