Κινήσεις ουσίας και πρωταθλητισμού για τον "Δικέφαλο"

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ  Ο Κριστιάν Νομπόα φαίνεται πως ήταν το "ορεκτικό" για τους φίλους του ΠΑΟΚ: μ...

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ


 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ 

Ο Κριστιάν Νομπόα φαίνεται πως ήταν το "ορεκτικό" για τους φίλους του ΠΑΟΚ: μετά τον μέσο από το Εκουαδόρ, ακολουθούν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Ρικάρντο Κόστα και ο Μάρκο Ντέβιτς, δυο πολύ καλές προσθήκες που θα βοηθήσουν (σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα) τον ΠΑΟΚ να παραμείνει ή και να ξεφύγει στο κυνήγι του τίτλου. Δίνει όμως, κυρίως στον προπονητή του, περαιτέρω επιλογές σε ένα ρόστερ "μετρημένο" και περιορισμένο για επίπεδο πρωταθλητισμού -ακόμα και αυτού του επιπέδου της Super League.

Ο 31χρονος Πορτογάλος Ρικάρντο Κόστα, διεθνής κιόλας και με συμμετοχές στο περασμένο Μουντιάλ, ήταν ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Τέτοιες καλές λύσεις άλλωστε, δεν βρίσκεις πολλές μες το Γενάρη! Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, τεχνίτης σε ικανοποιητικά επίπεδα για αμυντικός (όπως η πλειοψηφία των Πορτογάλων), θα δώσει ηρεμία και εμπειρία στα μετόπισθεν, "βγάζοντας" και έναν μπελά ακόμα από το κεφάλι του κόουτς Αναστασιάδη, αφού δεν θα μπορούσε συνέχεια να κάνει αλχημείες στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ακριβό το κασέ του (γύρω στο 1,5 εκατ.), αλλά για να 'χεις μεγάλες προσωπικότητες στο τερέν σίγουρα θα πρέπει να δίνεις πάντα το κάτι παραπάνω!

Όσο για τον -σερβικής καταγωγής-Ουκρανό φορ Ντέβιτς, οι πιο πολλοί τον θυμόμαστε επειδή με τη φανέλα της Μέταλιστ σκόραρε τόσο εναντίον του Ολυμπιακού (για τους "16" του Europa, 2012), όσο και της τωρινής του ομάδας, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (το καλοκαίρι του '13). Στη Ρουμπίν μπορεί να μην υπολογιζόταν ιδιαίτερα, αλλά στον ΠΑΟΚ ίσως σταθεί αρκετά καλά ως δεύτερος επιθετικός, ανοίγοντας χώρους για τον -απελπιστικά μόνο στην κορυφή της επίθεσης-Αθανασιάδη: ιδίως κόντρα σε κλειστές άμυνες αυτό είναι ένα θέμα. Δεινός σκόρερ δεν είναι (θα παίξει βέβαια ρόλο και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τώρα), έχοντας όμως τους Μακ-Περέιρα στα πλάγια και τον Νομπόα από πίσω, αυτόματα η μεσοεπιθετική γραμμή του "Δικέφαλου" ανεβαίνει πολύ σε ποιότητα.

Με τέτοιες μεταγραφές λοιπόν ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και ξαναμπαίνει σοβαρά στο παιχνίδι του τίτλου. Το πρόγραμμα (χωρίς παιχνίδια Κυπέλλου ή ευρωπαϊκά) τον βολεύει, το ντέρμπι το έχει στην Τούμπα -στις 8/2- και από τα λάθη του μετά το "Καραϊσκάκη" έμαθε (Τρίπολη, Ξάνθη κλπ). Μένει να δούμε πώς θα βγει αυτό και στο γήπεδο...


Related

main 1790290325952683770

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item