Το Φάουλ-Γκολ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο επαναληπτικός προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων τις τελευ...


Ο επαναληπτικός προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων τις τελευταίες ώρες. Το βεληνεκές των δύο συλλόγων, η ρευστότητα του αποτελέσματος, αλλά και η μοναδική ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι φίλοι της Ένωσης έχουν συντελέσει εν πολλοίς σε αυτό.

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας αύριο Τετάρτη (11/03) στις 19:00. Το Φάουλ-Γκολ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Οι Μάριος Μάντζος και Χρήστος Γραβιάς θα εκπροσωπήσουν το blog μας με παρουσία τόσο στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Σταδίου, όσο και στη συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλογερόπουλου.

Η συντακτική ομάδα του Φάουλ-Γκολ ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ και το Γραφείο Τύπου της Ένωσης για τη χορήγηση των διαπιστεύσεων, η οποία συνοδεύτηκε από άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και άμεση ανταπόκριση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ στο αίτημά μας.

Related

Nightly Notables 6835206047685212904

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item