ΑΕΚ-Μπάσκετ: Δικός της ο Ουίλμπεκιν (vid)

 ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΟΥΤΣΗ  Η περιφέρεια της ΑΕΚ θα είναι πλέον σαφώς πιο πλήρης αλλά και πιο επικίνδυνη αγωνιστικά, τουλάχιστον μέχρι το ...


 ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΟΥΤΣΗ 

Η περιφέρεια της ΑΕΚ θα είναι πλέον σαφώς πιο πλήρης αλλά και πιο επικίνδυνη αγωνιστικά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής Basket League, αφού έκανε κι επίσημα μέλος της ένα εκ των κορυφαίων ταλέντων στην αμερικάνικη αγορά, τον 22χρονο Σκότι Ουίλμπεκιν.

Η "Ένωση" συμφώνησε σε όλα με την απέναντι πλευρά του Αμερικανού παίκτη, την Πέμπτη, κι έτσι από ώρα σε ώρα αναμένεται στην πόλη των Αθηνών. Εκεί όπου τον περιμένουν άμεσα μια σειρά από ιατρικά τσεκ-απ και φυσικά οι υπογραφές στο συμβόλαιό του.

Ο Ουίλμπεκιν είναι γεννηθής στις 5 Απριλίου 1993 στην περιοχή Γκέινσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το ύψος του φθάνει στα 1,88μ. και η θέση του μέσα στο παρκέ είναι αυτή του γκαρντ. Είναι απόφοιτος του κολεγίου της Φλόριντα για το έτος 2014. Την τελευταία σεζόν έκανε εκπληκτικές και γεμάτες εμφανίσεις με 13,1 πόντους, 2,4 τα ριμπάουντ και 3,6 ασίστ μέσο όρο σε σύνολο 34 αγώνων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος NCAA. Η ομάδα του έφτασε ως το Final Four. Απέτυχε στο να αποτελέσει ντραφτ στο ΝΒΑ κι έτσι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία. Ο 22χρονος υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο των Κάιρς Τάιπανς, στους οποίους είχε εξίσου καλά νούμερα: 15,2 πόντοι, 3,7 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1,1 κλεψίματα μ.ο. στην εγχώρια λίγκα.


Μια... γεύση από Σκότι Ουίλμπεκιν

Μάριος Μούτσης

Related

Nightly Notables 287750241573184352

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item