Στην "τράτα"... στη Λάσση Κεφαλλονιάς

   ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ  Στην όμορφη Κεφαλλονιά, και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάσση, βρίσκεται ένα όμορφο εστιατόριο που λέγε...

 

 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 

Στην όμορφη Κεφαλλονιά, και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάσση, βρίσκεται ένα όμορφο εστιατόριο που λέγεται ''Τράτα". Πρόκειται για έναν όμορφο, μεγάλο και προσεγμένο χώρο, που εκτείνεται σε διάφορα επίπεδα και είναι αρκετά εντυπωσιακός. Τα παρτέρια με τα λουλούδια, αριστερά και δεξιά από την κεντρική είσοδο, δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση εξοχής στο όλο ντεκόρ, ενώ το γεφυράκι με το συντριβάνι προσθέτει μια νότα δροσιάς και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους επισκέπτες.

Αν και το μαγαζί στην ταμπέλα του χαρακτηρίζεται ως ψαροταβέρνα, το μενού περιέχει τόσο ψαρικά και θαλασσινά όσο και κρεατικά, μαγειρευτά φαγητά αλλά κι εντυπωσιακές σαλάτες. Τα ψάρια είναι όλα φρέσκα, ενώ οι μερίδες είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και χορταστικές. Τα πιάτα, κρεατικά και ψαρικά, είναι εξίσου προσεγμένα, τόσο στην ποιότητα των υλικών από τα οποία παρασκευάζονται όσο και στον τρόπο σερβιρίσματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρονται γαρνιρισμένα με ρύζι και πατάτα ψημένη η οποία είναι πάντα μέσα σε αλουμινόχαρτο και στο πλάι συνοδεύονται από σως.

Στο μαγαζί σερβίρονται και κεφαλλονίτικα φαγητά, όπως η παραδοσιακή κρεατόπιτα, ενώ ο κατάλογος περιέχει και εξαιρετικά γλυκά,με αγαπημένο μας τη lemon pie,αλλά και πεντανόστιμα παγωτά.

Το σέρβις του μαγαζιού είναι άψογο και το προσωπικό ευγενέστατο και φιλόξενο, ενώ οι τιμές είναι πολύ λογικές, ιδιαίτερα αν τις συσχετίσει κανείς με το πόσο νόστιμο και καλής ποιότητας είναι το φαγητό που σερβίρεται. Σε κάθε περίπτωση, το μαγαζί αποτελεί ένα από τα must της περιοχής, που αναμφισβήτητα αξίζει κάποιος να το επισκεφτεί.

Αρχοντούλα Γιαλούρη

Related

What's hot? 1631681489358295358

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item